Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:32 13.07.25 
Мобилни комуникации
   >> IP-телефония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Justvoipнови  
Автор voposh (мераклия)
Публикувано27.10.09 15:55

Justvoip направиха разговорите в България платени. Мошеници! При това на първата страница на сайта им България още стои,като безплатна дестинация. По-нататък при проверка за разговор БГ-БГ отново пише, че е безплатна, а в ценоразписа стои един цент. През последните месеци правиха всякакви фокуси с необосновано натоварване на сметката, а сега и това. Някой би ли ми препоръчал друг подобен оператор!

Тема Re:нови [re: voposh]  
Автор baseto (непознат )
Публикувано27.10.09 17:49

Ами откакто БТК вдигнаха цените на терминиране на фиксираните мрежи и международните кариери вдигнаха цените и им излиза скъпичко да продават на 0 ст. Всичките тия Justvoip, Voip buster и други са на една и съща компания само имената им са различни. Опитай с БГ оператор, незнам колко спестяваш с тия ,но поне няма да имаш удари под пояса. Или така си мисля аз.

Тема Re: Justvoipнови [re: voposh]  
Автор pantzer (член)
Публикувано27.10.09 18:13

Въобще не са мошенници.Проблема ти е ,че не четеш какво пише на сайта ,както и на всички програми на BETAMAX .
Ето:
Rates are charged in eurocents per minute. Calls are rounded up to next minute. Rates are subjected to change without notice.

** JustVoip reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.

Пише си всичко,че могат без предизвестие да променят цените.
Ползвам от години Voipbuster и цените винаги са биле по евтини от BTK.
Така,че по-принцип безплатно няма!!!
Както се казваше : Като е безплатно ,кой ПЛАЩА???????????????

Тема Re: Justvoipнови [re: pantzer]  
Автор voposh (мераклия)
Публикувано27.10.09 19:24

О, чета много, ама много внимателно. Парен каша духа, както се казва. Това го пише навсякъде, като презастраховка, при това по-рано го нямаше. Ползувам тази програма от повече от две години. Само че проблемът е , че тази промяна се отнася само за България. Ще се опитам да им стъпя на шията. Ако не... сменям оператора.

Редактирано от voposh на 27.10.09 19:27.

Автор pantzer (член)
Публикувано27.10.09 21:53

Пак не си разбрал. Има 10-ина подобни програми и всички са на фирмата BETAMAX .
И на всичките пише:
Rates are subjected to change without notice
Така,че ти не можеш да се жалваш на никого.
По рано и Voipstun беше безплатна за БГ но вече не е и т.н
И ще налетиш на друга програма от същата фирма.
Да има много други--но всички те са по-скъпи.

Редактирано от pantzer на 27.10.09 21:55.

Автор voposh (мераклия)
Публикувано27.10.09 23:35

Благодаря за пояснението, но вече съм абсолютно наясно с другите програми. Като писах, че са мошеници имах и други аргументи- в рамките на 24 часа ми прилагат 3 различни тарифи, като само една от тях е официалната. За щастие класическите телефони поевтиняха, та току виж съм избрал класически оператор.
Благодаря за помощта!

Автор aruba_man_ban_delete (*антитрол*)
Публикувано28.10.09 11:05

Безплатен обяд няма. Това е ясно. Бетамакс са подозрителни, фирмата уж е в Германия, регистрирана в Люхембург, на support-а никoй не отговаря или отговарят на английски несвързано.

НО!

Въпреки това никога не съм имал проблеми с качеството и съм спестил доста пари с тях. Покажете ми една българска фирма, която предлага цена от 2 стотинки на минута! Няма такава.

Освен това има много начини да помпаш сметката си безплатно или по-евтино от сумата която зареждаш, така че дефакто говориш безплатно

Тема Re: Justvoipнови [re: aruba_man_ban_delete]  
Автор O!SagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано28.10.09 13:10

Все се питам, заслужава ли си разликата от 2 ст./мин, когато от традиционния алтернативен телеком получаваш:
* кристално качество
* съпорт 24/7
* фактури

Да речем, че говориш по 30 мин на ден, това са 600 мин месечно, в събота и неделя почиваме нали, та това са си 12 лв на месец ... Не си заслужава времето да изчетеш тази тема за 12 лв (10 лв + ДДС).

Вярно е, че аз съм с В2В ориентирано мислене, но не ми се вярва дори за домашен клиент нещата да се различават съществено ...

--

Тема Re: Justvoipнови [re: O!Sag]  
Автор voposh (мераклия)
Публикувано28.10.09 16:22

Така е. Сметката е ясна и от нея излиза, че аз говоря и повече от това. Така че в този случай те вече не са ми изгодни. Така аз просто минавам на БТК. И понеже разговарях вече с десетина приятели и те ме увериха, че ще направят същото. Ето така се губят клиенти-христоматиен пример.
Безплатен обяд наистина няма, но ако немците си мислят, че това е начина да си вдигнат печалбите просто са сбъркали. По целия свят печалба се прави с оборот и качество. Качеството им беше задоволително за цената. При новите условия ще имат много здраве от мен и още доста хора. Аз ги ползвах повече от две години, плащал съм им според тарифите, които са обявили за зареждане, а те ме чаржиха както им падне, без логика- понякога с три различни тарифи на ден-но нали го пише в общите условия... Досега ми беше изгодно, но явно дотук.

Редактирано от voposh на 28.10.09 16:25.

Автор O!SagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано28.10.09 17:07

Абе точно на БТК няма да минеш, защото от абонамента 18 лв на месец за номер ще пропищиш. Някой алтернативен може да си избереш :-)

--

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.