|  | | 

| 

| 

| Тема |  Номера от Ямбол?   |  |  | Автор | ToxiNiK (сбръчкан дядка) |  | Публикувано | 14.08.08 19:50 |  |  | 

Някой предлага ли Ямболски номера?
 Ако някой предлага може да ми прати мейл с информация и цени на nik_ap@hotmail.com

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Номера от Ямбол?  [re: ToxiNiK] |  |  | Автор | bgnomer (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.08.08 10:48 |  |  | 

http://www.bgnomer.com/

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Номера от Ямбол?  [re: bgnomer] |  |  | Автор | ToxiNiK (сбръчкан дядка) |  | Публикувано | 24.08.08 02:12 |  |  | 

Благодаря но не ми върши работа. Това е само за хора извън България които искат да имат БГ номер. НЕ МОЖЕ да се звъни към БГ.

|  |  |  
             |  |  | 

Да не пускаш и ти предплатени карти? Номера за Ямбол има ама са доста по скъпи от другите Бг градове.

|  |  |  
             |  |  | 

Имам възможност но засега не съм решил да го правя. Чакам ти да пуснеш предплатени карти за Ямбол. А и ми трябват повече номера, не 20-30.

|  |  |  
             |  |  | 

Проблем с количеството няма говорил съм с няколко провайдера.Проблема е в цената на единичен номер който струва няколко пъти по-скъпо отколкото да кажем Пловдивски,Бургаски или Софийски номер.Тези разходи биха си заслужавали ако има потециална клиентела.Но знаеш как е в Ямбол

|  |  |  |  

|   | 
 |