Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:41 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> IP-телефония
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема VoIP dostavchitsiнови  
АвторBBP (Нерегистриран)
Публикувано02.04.05 18:13

Iska mi se da 4uja mnenija za razli4nite dostav4itsi na VoIP(minitelecom, mobicom ,bg-tel viacel ITD i dr.)

Тема Re: VoIP dostavchitsiнови [re: BBP]  
Автор kardamcho (непознат )
Публикувано03.04.05 09:09

Кой от тия реши че е доставчик-единствено Мобивойс но те преминават в "БТК нет"............................и за какво ти трябват де??????????

Тема Re: VoIP dostavchitsiнови [re: kardamcho]  
АвторBBP (Нерегистриран)
Публикувано03.04.05 14:04

Само Мобивойс ли могат да ми дставят трафик за тел кабини?

Тема Re: VoIP dostavchitsiнови [re: BBP]  
Автор kardamcho (непознат )
Публикувано03.04.05 17:23

Не и те вече не могат но ставаше въпрос че е най-добре да вземеш комплексна услуга не Интернета да ти е от един а VoIP-па от друг щото все някой ще е виновен и все ще е другиявиж при Монев /ИТД/ мися че имат добри решения а и са много стабилна/богата/ фирма въпреки че не парадират с това ,а и биха се занимали с нов клиент.Други като Ител,Милком Белком и всякви такива ташаци ще ти обяснят всякви глупости....вземи трафика по-скъпо/10-тина ст .стационарен и 35-40 мобилен-Европа /но дай качество имам доста кабини повярвай ми така е сам ще го видиш.Пробвай ITD,TPN,Nexcom имат готови решения но ако ти тръгне и си в столицата или големите окръжни градове ще те преебат.Ти от къде си всъщност???Това много зависи за преносната среда...така че,не дей да си правиш сметките взимам за толкова и продавам за толкова...вземи нещо качествено печели по-малко виж какъв е трафика и от там сам ще усетиш нещата.Но такива измекярски фирми въобще ги забрави,защото после и оборудването не може дапродадеш което са ти го набутали.Ако има нещо питай ..цял ден вече си играя на тоя компютър.Чао

АвторBBP (Нерегистриран)
Публикувано03.04.05 19:03

Аз имам кабини и те са в окръжен град. От доставчика си съм горе долу доволен, ама мисля че не е излишно човек да разбере какво предлагат и другите. Ти на кого услугите ползваш ако не е тайна? bojidar_bp@yahoo.com

Тема Re: VoIP dostavchitsi [re: BBP]  
Автор zerg_vs_protos (njakakav)
Публикувано04.04.05 10:28

Здравейте,

Аз имам същия проблем. Търся си доставчик за окръжен град в който POP-ове имат само БТК и Мобиком(но те вече пак са БТК). Очевидно нямам голям избор за доставчик на интернет-а

Трябва ми качество(особенно на мобилни и стационарни телефони в БГ).Разбира се и цената трябва да е разумна.

Проблема на доставчици като Мобиком е че тях вече ги няма и дефакто са БТК. БТК пък нямат интерес да предлагат VOIP и по този начин сами да се конкурират-особенно при терминирането на междуградски и мобилни разговори. Те собствената междуградска телефония прекарват през VOIP.
Какво мислите за Спектър ?

Тема Re: VoIP dostavchitsiнови [re: zerg_vs_protos]  
Автор kardamcho (непознат)
Публикувано04.04.05 18:36

Несериозна работа..............ще ти пуснат нещо по уаиерлес ама нещо

Автор HazardMan (непознат)
Публикувано05.04.05 15:14

Това за Спектър изобщо не е така...
Според зависи за кой град говорим
Иначе Спектър има много добре изградена система за тел кабини

Тема Re: VoIP dostavchitsiнови [re: HazardMan]  
Автор kardamcho (атеист)
Публикувано05.04.05 18:12

Да но в 13 града а останалото,а и цените са малко височки......
Иначе качеството им е добро но техническите им решения в зони където не работят са слаби....не си ме разбрал правилно Спектър не са лоша фирма но само в 13 града

Тема БТКнетнови [re: zerg_vs_protos]  
АвторBBP (Нерегистриран)
Публикувано06.04.05 17:06

Интересужал ли си се БТК могат ли в твоя град да ти осигурят по наета линия интернет Премиум.Малко скъпичко излиза обаче.Наета линия(цифрова) 180 лв. за нета 64kbit/s симетрично - 41 euro.За помалко от 30% натоварване на линията 33 euro(според мене няма да надхвърлиш 20%). Цените са без ДДС. Ако позваш аналогова линия по рано се плащаше наем за HDSL модеми, но можеше и със собственни да те включат.Сега не знам как стоят нещата с модеми по аналогова линия.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.