Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:25 20.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Деба парите му!!Без псувни!!нови  
Автор wOrkinG (новак)
Публикувано28.01.01 21:23

Аллооо драги зрители това че вие сте пуснали спедиата или някво друго 5 пати и не сте напраили 100$ не значи че не могат да се направят пари!Просто вие се ограничавате само до тези програми и не намирате нищо свястно докато аз правя по 75$ на ден като се напъна!!Ами byezzz

Тема Hvalba :))нови [re: wOrkinG]  
Автор kaos (новак)
Публикувано28.01.01 21:58

Az pa da se pofala :)))
Spe4elih $1 ot Freelotto.com i tija naistina mi pratiha check !!! Sega mi e u doma i mislja da si go sloja v ramka :))) A kolkoto do raznite mu baneri i drugi podobni shturotii - za men si e boshlaf rabota. Za da spechelish pari ot tova, naistina trjabva da vampirjasash ot visene v neta. A pari shte poluchish ako ne si popadnal na moshennici (to pa edni pari, ama tova e druga tema).Ne, mersi.

Наблюдател към ООН

Тема Re: Hvalba :))нови [re: Анонимен]  
АвторАнонимен (Нерегистриран)
Публикувано30.01.01 01:07

OK de ... shtom kazvash che ne sa gluposti , praktikuvai go ... Az izrazjavam svoeto mnenie i ne zadyljavam nikogo da se syobrazjava s nego. Za men sa gluposti, za teb ne sa. OK, so? Klikai si sys zdrave i bogatei :) Az si izkarvam parite po drug nachin. Prosto vseki pravi svoja izbor nali?
RGDS

Тема Re: Hvalba :))нови [re: Анонимен]  
Автор kaos (новак)
Публикувано30.01.01 06:08

Uf debish, zabraih da se identna... Gornoto e ot men.

Наблюдател към ООН

Тема Re: Hvalba :))нови [re: kaos]  
Автор wOrkinG (новак)
Публикувано30.01.01 11:24

Mи то си е така но аз не сам почнал да приказвам за твоя 1$ който си направил от намсикаккволото.сом! И не ми говори да ходя да си кликам щото ти просто не знаеш за какво става дума,а го обсъждаш!!!!

Тема Re: Hvalba :))нови [re: wOrkinG]  
Автор kaos (новак)
Публикувано30.01.01 12:00

Pich, dai da se uto4nim. Teb te kefi Klikomanija, men pyk ne. Ne si zapochnal da govorish za moja dolar, zashtoto toi e moi. Ti govorish za tvoite $75 na den. Samo che ako ti vadeshe po tolko na den, nai-malkoto njamashe da visish v neta i da klikash, ami shteshe da si naemesh njakoi gladen tudent za po $1 na 4as da klika vmesto teb, dokato ti si veesh zadnika nasam-natam i si gledash kefa. A i shtom ne se hvalish, zashto adjeba si zapochnal temata? S njakva filantropichna cel li? De ne stavai smeshen... Aide sys zdrave.

Наблюдател към ООН

Тема Re: Не е Хвалба :))нови [re: kaos]  
Автор wOrkinG (новак)
Публикувано30.01.01 18:33

Първо започнах темата за да докажа на някой че е възможно да се направят някакви пари онаин.Такам вече за пореден път ти кавам че не си запознат с работата защото ако беше нямаше да ми викаш че си кликам цял ден!!!Защото ако беше толкова лесно да си кликам само аз....!!Те проследяват ip-то на кликащия така че не може да си кликам аз така че малчи като не знаеш!!!!!!

Тема Re: Не е Хвалба :)) [re: kaos]  
Автор wOrkinG (новак)
Публикувано30.01.01 18:35

Първо започнах темата за да докажа на някой че е възможно да се направят някакви пари онаин.Такам вече за пореден път ти кавам че не си запознат с работата защото ако беше нямаше да ми викаш че си кликам цял ден!!!Защото ако беше толкова лесно да си кликам само аз....!!Те проследяват ip-то на кликащия така че не може да си кликам аз така че малчи като не знаеш!!
Аз дори знам защо не подкрепяш кликваниято като начин за пари защото сигурно не можеш да направиш някои саит които да привлече внимание и да има кои да клика на няколко си банера!!!А пак аз тези пари ако ще и луд да стана не ммога ги направи от кликове а както вече казах sign-up програми!! Но ти понеже си наи-разбиращия сигурно не знаеш за това и какво представлява!!!

Тема Re: Не е Хвалба :))нови [re: wOrkinG]  
Автор kaos (новак)
Публикувано31.01.01 17:10

Bi li mi pokazal s copy-paste kyde sym tvyrdjal che sym nai-razbirashtija? A zashto ne podkrepjam klikaneto za pari .... teb tova kakvo te zasjaga?
P.S. A otnosno IP-to ... da si 4uval za IP-spoofin? Think about it... RGDS

Наблюдател към ООН

Тема Re: Не е Хвалба :))нови [re: kaos]  
Автор wOrkinG (новак)
Публикувано31.01.01 23:41

4yval sam i za anon proxy-ta daje imam mnojko ama malko shte se ozorish po toq na4in!Think About It!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.