Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:07 16.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема dynDNS.org s BTK modem ! Възможно или ??!?нови  
Автор mvachev (непознат)
Публикувано17.12.09 18:30

Здравейте,
Някой използвал ли е безплатната услуга на dyndns.com с ADSL модем-рутер(wireless) ZTE от БТК. Регистрирал съм се вътре ( xxx.dyndns.org), но не знам, къде трябва да впиша usera i pass-a. Изглежда няма такава опция, затова си инсталирах DNS Update програма на моя комп, за да може да засича промените на IP-то. Пуснал съм server на моя комп, с цел да имам достъп към него като съм на работа. Той работи без проблем! Проблема е че не мога да вляза в .....dyndns.org хоста ми от комп, който е извън вътрешната мрежа, а като пробвам да вляза от комп, който е в мрежата ( пиша в мозила xxx.dyndns.org) ми изважда прозорец да пиша user-a и pass-a на самия рутер - - - искам при въвеждането на dyndns-a да ми влиза в сервера , къде греша ?!?! Също така съм пренасочил в рутера и портовте, които ми трябват за сервера, а сървера сам по себе си е достъпен отвън, т.е. работи без проблем !!! как да реша проблема с dyndns?

Тема Re: dynDNS.org s BTK modem ! Възможно или ??!?нови [re: mvachev]  
Автор KillingTimeМодератор (Death Magnetic)
Публикувано17.12.09 20:52

Програмата от сайта на дин днс върши работа, но може да въведеш името и паролата директно в настройките на модема на БТК и от там той автоматично си обновява данните.
През браузъра малко трудно ще имаш достъп до компютъра, използвай специална за това програма(RADMIN, real vnc, team viewer и др) и пренасочи порта който използват.

Тема Re: dynDNS.org s BTK modem ! Възможно или ??!?нови [re: KillingTime]  
Автор mvachev (непознат)
Публикувано19.12.09 00:50

благодаря за отговора и предложените програми. Аз разбирам, че трябва да бъдат въведени узера и паролата в модем-рутера на БТК, въпроса е къде точно, защото аз не намерих подобна опция ?

Публикувано19.12.09 08:36

В зависимост от модела и марката на рутера на БТК който имаш има и съответна парола и име, но трябва да си потърсиш сам из нета. След това трябва да си внимателен, и ако не разбираш да извикаш някой който разбира за да направи тази гимнастика.
А къде да бъдат въведени - в браузъра който ползваш въвеждаш //192.168.1.1 и след това ти излиза прозорчето където трябва да въведеш юзер и паролата на рутера/модема.

Редактирано от KillingTime на 19.12.09 08:39.

Автор mvachev (непознат)
Публикувано19.12.09 18:10

паролата за БК рутера я знам и без проблем си влизам в рутера. Въпроса е дали паролата и усера от dyndns.org трябва да се въвеждат в самия рутер ?

Публикувано20.12.09 10:13

Трябва да махнеш програмата която си инсталирал и да влезеш в модема на БТК и там да въведеш паролата и името от dyndns, и така при всяко включване на модема ще се ъпдейтват данните със сървъра на dyndns.

Автор mvachev (непознат)
Публикувано20.12.09 17:34

да , точно така и направих , махнах програмата от моя комп, влязох в рутера и дотам .... нямам си идея къде да въведа в самия рутер паролата и узера от dyndns, това ми е проблема от началото на поста до сега !!!!

Автор bagata72 (непознат )
Публикувано08.01.10 12:44

ZTE модемите не поддържат DynDNS. Трябва флаш на Firmware.

Тема Re: dynDNS.org s BTK modem ! Възможно или ??!?нови [re: bagata72]  
Публикувано09.01.10 10:13

поддържат

Тема Re: dynDNS.org s BTK modem ! Възможно или ??!? [re: mvachev]  
Автор tDido (непознат)
Публикувано27.03.10 01:13

..а аз как мога да науча моята парола и юзернейма на рутера.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.