|
Тема
|
Имам проблем с пускането на филми
|
|
Автор |
overcome (Чезнещ вид) |
Публикувано | 17.12.07 19:12 |
|
Хора не мога да отворя никакъв филм.Нито с BS Player,нито с Media Player Classic.Става следното нещо,след като "чукна" на иконката на филма ми се появява съобщение че Microsoft е открила някакъв проблем и трябва да бъде затворена програмата и дали искам да изпратя репорт.
Help
| |
Тема
|
Re: Имам проблем с пускането на филми
[re: overcome]
|
|
Автор |
Xoлдън (нов човек) |
Публикувано | 17.12.07 20:12 |
|
Може да имаш хиляда плеъри,но има една ситна подробност.За да стартираш един филм ,или файл с елементарно чукване на иконката файла трябва да е асоцииран за отваряне с някоя програма.Но тая програма(плеър) не винаги е подходяща.Как се асоциира е друга тема.
А за да го отвориш, с десен бутон на мишката в/у името и избираш <отваряне с>,после избираш програмата.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
| |
|
Човече,правя всичко което пишеш,но не ще и не ще.Отварям файла през плейъра/Bs Player;Media Player Classic/,показва се същото съобщение и блокира компа,след това рестартирам.Ако имаш няккво решение пиши.
Thanx a lot
| |
|
За толкоз време да беше си преинсталирал бозата и щеше да забравиш за проблема си. (поне до следващото инсталване на съмнителен софтуер)
| |
Тема
|
Re: Асоцииране
[re: Heykия]
|
|
Автор | nhinir (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.07 11:58 |
|
Изтегли и пробвай с VLC
Ако и с това не става, май наистина си за преинсталация.
| |
Тема
|
Re: Асоцииране
[re: nhinir]
|
|
Автор |
Xoлдън (нов човек) |
Публикувано | 18.12.07 14:03 |
|
Това ми е основния плеър.Досега не му се е опънало нищо.Изключвам портативните формати (напр.3gp)за GSM,където е с друг плеър.
| |
Тема
|
Re: Имам проблем с пускането на филми
[re: overcome]
|
|
Автор | питaнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.12.07 20:54 |
|
Само не разбрах какво общо има проблема ти с интернет, та си пуснал въпроса си в клуб Интернет?
| |
|
|
|
|