|
|
|
Тема
|
как да изтрия?
|
|
| Автор | lulu (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.01.07 22:05 |
|
|
Не съм на ти с компютрите и затова питам как да изтрия адресите които съм посещавала?
| |
|
Тема
|
Re: как да изтрия?
[re: lulu]
|
|
| Автор |
Heykия (непознат
) |
| Публикувано | 13.01.07 10:23 |
|
|
Смачкавш листа на който са написани и го гвърляш в печката (ако имаш печка на дърва)
| |
|
Тема
|
Re: как да изтрия?
[re: Heykия]
|
|
| Автор | MisterGD (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.01.07 22:01 |
|
|
Бъдете по-толерантни с дамите.
Към питащата - понеже казваш, че не си наясно въобще - драсни ВИН-а БГ ли ти е или не, за да ти го пишем точно, а не и за двата случая. Иначе - много е лесно - ще се справЯШ без абсолютно никакъв проблем.
| |
|
|
|
... какво е "ВИН-а БГ"? И какво общо има с изтриването на историята и/или кеша на посещаванията?
| |
|
Тема
|
Re: А какво е ...
[re: ДъpвeнФилocoф]
|
|
| Автор | MisterGD (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.01.07 09:44 |
|
|
Може би си прав, че "неразбиращ" "ВИН-а БГ ли е" може да не го прочете като "Windows-а на български ли е", а да се чуди какво е това.
Няма общо, но за "неразбиращ" ще може да напишем как най-лесно да изтрие хронологията с точните /на български или английски/ менюта, подменюта ... на самия Internet Explorer. В този ред на мисли /визираме пак човек, който не разбира толкова от материята, че да му се каже по друг начин/ е добре да спомене и Internet Explorer ли използва или ...
И понеже на "неразбиращ" се предполага, че Windows-а му е на български и ползва Explorer - в Internet Explorer Инструменти/Опции за Интернет/Общи/Изтрий хронологията
Ако ли пък Windows-а му е на английски - в Internet Explorer Tools/Internet options/General/Clear History
Мисля най-просто - иначе начини /програмки и т. н./ доста.
| |
|
|
|
А втората ми тънка мисъл бе, че човека може изобщо да не използва Windows или поне Internet Explorer ...
| |
|
|
|
щом не е в състояние да зададе въпрос с минимум информация в него, наистина ли смяташ че е възможно мацката да бъде нещо друго освен вин и ие?
/
USER ERROR: replace user and press any key to continue.
| |
|
|
|
... смятам, че е възможно. Но по-скоро не знае какво ползва.
| |
|
Тема
|
Re: Да, ...
[re: ДъpвeнФилocoф]
|
|
| Автор | lulu (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.01.07 11:10 |
|
|
Е чак пък да не знам какво използвам..извинявайте ама не съм толкова простапросто досега не ми се е налагало да трия нещо.Не бях изчерпателна с информация защото нямах време да пиша.За протокола-Windows XP на англ.+Internet Explorer
Благодаря ви за отговорите и до скоро
| |
|
|
|
... моля за извинение.
| |
|
|
|
|