Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 07.12.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема как да изтрия?нови  
Авторlulu (Нерегистриран)
Публикувано12.01.07 22:05

Не съм на ти с компютрите и затова питам как да изтрия адресите които съм посещавала?

Тема Re: как да изтрия? [re: lulu]  
Автор Heykия (непознат )
Публикувано13.01.07 10:23

Смачкавш листа на който са написани и го гвърляш в печката (ако имаш печка на дърва)

Тема Re: как да изтрия?нови [re: Heykия]  
АвторMisterGD (Нерегистриран)
Публикувано15.01.07 22:01

Бъдете по-толерантни с дамите.
Към питащата - понеже казваш, че не си наясно въобще - драсни ВИН-а БГ ли ти е или не, за да ти го пишем точно, а не и за двата случая. Иначе - много е лесно - ще се справЯШ без абсолютно никакъв проблем.

Тема А какво е ...нови [re: MisterGD]  
Автор ДъpвeнФилocoф (новак)
Публикувано16.01.07 03:46

... какво е "ВИН-а БГ"? И какво общо има с изтриването на историята и/или кеша на посещаванията?

Тема Re: А какво е ...нови [re: ДъpвeнФилocoф]  
АвторMisterGD (Нерегистриран)
Публикувано16.01.07 09:44

Може би си прав, че "неразбиращ" "ВИН-а БГ ли е" може да не го прочете като "Windows-а на български ли е", а да се чуди какво е това.
Няма общо, но за "неразбиращ" ще може да напишем как най-лесно да изтрие хронологията с точните /на български или английски/ менюта, подменюта ... на самия Internet Explorer. В този ред на мисли /визираме пак човек, който не разбира толкова от материята, че да му се каже по друг начин/ е добре да спомене и Internet Explorer ли използва или ...
И понеже на "неразбиращ" се предполага, че Windows-а му е на български и ползва Explorer - в Internet Explorer Инструменти/Опции за Интернет/Общи/Изтрий хронологията
Ако ли пък Windows-а му е на английски - в Internet Explorer Tools/Internet options/General/Clear History
Мисля най-просто - иначе начини /програмки и т. н./ доста.

Тема Re: А какво е ...нови [re: MisterGD]  
Публикувано17.01.07 00:19

А втората ми тънка мисъл бе, че човека може изобщо да не използва Windows или поне Internet Explorer ...

Тема Re: А какво е ...нови [re: ДъpвeнФилocoф]  
Автор KимoнГeoprиeв (превратаджия)
Публикувано17.01.07 00:34

щом не е в състояние да зададе въпрос с минимум информация в него, наистина ли смяташ че е възможно мацката да бъде нещо друго освен вин и ие?

/

USER ERROR: replace user and press any key to continue.

Тема Да, ...нови [re: KимoнГeoprиeв]  
Публикувано17.01.07 07:17

... смятам, че е възможно.

Но по-скоро не знае какво ползва.

Тема Re: Да, ...нови [re: ДъpвeнФилocoф]  
Авторlulu (Нерегистриран)
Публикувано17.01.07 11:10

Е чак пък да не знам какво използвам..извинявайте ама не съм толкова проста

просто досега не ми се е налагало да трия нещо.Не бях изчерпателна с информация защото нямах време да пиша.За протокола-Windows XP на англ.+Internet Explorer
Благодаря ви за отговорите и до скоро

Тема Най-официално ...нови [re: lulu]  
Публикувано17.01.07 13:15

... моля за извинение.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.