Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:56 04.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема Проблем с IEнови  
АвторlE-win (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 13:30

Здравейте,

пиша ви не само, защото тук наистина има специалисти, но и защото аз самата нямам претенции да бъда такава, освен ако не броим повредите на Windows-a за особен вид талант.

Тези дни имам следния проблем, koгато искамд а отворя нов прозорец с комантата Open link in new window, прозорецът се отваря, но линка не се зарежда изобщо. Не ми изписва никакви съобщения за грешка или нещо такова, просто сякаше отворена някаква презна кутия, която не се зарежда.
Винаги мога да си инсталирам, например Fire Fox за браузър, но бих искала да знам, на какво се дължи подобен проблем и как може да се реши.

Мерси предварително на всеки, който би искал да ми помогне.

Тема Re: Проблем с IEнови [re: lE-win]  
Автор Heykия (прост)
Публикувано19.06.06 14:14

Щом ТЕЗИ ДНИ това дето го пишеш не бачка, а ПРЕДИ ТЕЗИ ДНИ е бачкало - кажи:
1.Какво си инсталирала / деинсталирала в периода - ПРЕДИ ТЕЗИ ДНИ?
2.Ако ли - нищо : провери ли си комп-а за разни гадинки и бубулечки?
3.Сядал ли е някой друг на твоя комп?
4.С какви права на достъп си?
...

Щом една функцийка не работи - трябва да се види - КОЯ Е ПРИЧИНАТА ТЯ ДА НЕ РАБОТИ? и дали това дето й пречи , не пречи и на нещо друго - такова дето го ползваш от дъжд на вятър?

Най-общо отговора е същия като отговора на въпроса:
Сутинта колата ми не щеше да запали. Някой има ли идея ЗАЩО?

"БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ И НЕПРОВЕРЯВАЩИТЕ"

Тема Re: Проблем с IEнови [re: Heykия]  
АвторlE (Нерегистриран)
Публикувано19.06.06 15:07

Благодаря за проявения интерес и желанието за оказване на помощ.

Тези дни инстасталирах Миранда, вместо ICQ, поради това, че е по-лека програма и не натоварва компютъра.
Антивирусната ми система (NOD32 и няколко малки програмки) не засичат да има проблем. Нямам проблеми с никоя др програма на компютъра си.
Ако върна времето назад, това, кеото направих бе да изтрия Хисторито и кукитата.
На компютъра сяда само майка ми и то за да поиграе на пасианси. Компютъра е домашен, т.е. няма ограничаване на правата за достъп до различни настройки.

Не пипам настройките на IE, защото не разбирам от софтуер и не искам проблеми, които сама съм си създала.

Поздрави,

Тема Re: Проблем с IEнови [re: lE]  
Автор Yanko (рекламен агент)
Публикувано20.06.06 11:37

Възможно е линка, които искаш да отвориш да не е в ред, но предполагам че си пробвала с различни линкове.
Ако опиташ този линк (дето не се отваря) не в нов прозорез, а в същия прозорец какъв е резултата?
Когато се отвори нов прозорец, Експлорера се опитва да отвори нещо и дава "time out" или нищо не прави. Изписва ли се някакъв адрес в полето за адреси или не. Ако да, какво иска да се отвори- html, pdf, exe, jpg ?
И последно, но го провери първо. В страницата от която искаш да отваряш линк, като застанеш с мишката върху линк какъв адрес ти се изписва "http://...neshto" или "java..."
Най добре дай конкретен пример за страница която не ти се отваря, някой ще я пробва, за да отпаднат съмненията от страницата

ползвайте GOOGLE, братя, там е истината...

Тема Re: Проблем с IE [re: lE-win]  
Автор Бpиraнтe (непознат)
Публикувано29.06.06 23:05

Здравейте, и аз имам подобен проблем, но на мен изобщо не ми се отваря нов прозорец. Може ли някой да ми каже коя е причината. Четох на страницата на Майкрософт точно за този проблем, но съветите им не помогнаха. Е, освен може би един - да си преинсталирам Уиндоуса. Само, че нужно ли е?

Тема Re: Проблем с IEнови [re: Бpиraнтe]  
Автор Heykия (прост)
Публикувано30.06.06 09:01

Щом M$ са ти казали да преинсталираш, какво смяташ че ще ти каже някой тука?

"БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ И НЕПРОВЕРЯВАЩИТЕ"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.