Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:08 16.11.24 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ICQ?нови  
Автор sweety! (една от многото)
Публикувано04.04.06 14:12

здравейте!бихте ли ми помогнали да намеря програмката с която виждаш кой е инвизибъл в кюто!?!

Всичко е суета

Тема Re: ICQ? [re: sweety!]  
Автор ghs (познат)
Публикувано04.04.06 14:28

ако човекът е от контактите ти се вижда ако е невидим. тоест, виждаш му иконата с окото над цветчето на ICQ.

Тема Re: ICQ?нови [re: ghs]  
Публикувано04.04.06 15:24

ако те е аднал във визибъл листата си ще го видиш!за това ми трябва програмката за да мога да виждам тези които неса ме аднали!

Всичко е суета

Тема може ли и аз да попитам ?нови [re: sweety!]  
Авторпитaфop (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 23:49

Абе защо ICQ abv, взе да се инати ! Включва се чак от 10тия път. На работа съм със същото, ама не прави така, хем аз съм го слагал и там.
Сега качих, icq5_setup.exe и пак не вляяа в бурканчето??? Иначе като сключа Skype.. с него няма проблем?
Сипете малко мозък - моля!

Тема Re: ICQ?нови [re: sweety!]  
Автор imaranta (непознат)
Публикувано06.04.06 16:53

Ако някой иска да е невидим за теб, за какъв ти е да го проверяваш?!
Иначе имаше една програмка, мисля че се казваше DFMa

Тема Re: може ли и аз да попитам ?нови [re: питaфop]  
Автор imaranta (непознат)
Публикувано06.04.06 16:55

От вчера имампроблеми със свързването, въпреки че съм с Miranda. Смени icq сървъра, би трябвало да се оправи.

Автор Чo :) (търся дипл. зад)
Публикувано06.04.06 19:07

Всички програми "виждащи" Invisible работеха ползвайки малък "пропуск" в сървъра на mirabilis.
Преди два месеца го оправиха и вече е не е възможно. Също така промениха частично ICQ протокола и трябваше почти всички алтернативни ICQ клиенти да пуснат нови версии.

Тема Re: ICQ?нови [re: Чo :)]  
Публикувано07.04.06 10:41

значи вече няма такава възможност?!благодаря за инфото!

Всичко е суета

Автор Cтaниcлaв! (културтрегер)
Публикувано07.04.06 17:21

с една от по-старите версии на qip (www.qip.ru), можеше да се провери дали някой се крие или не. Има една опция - Invisibility check...

После май нещо барнаха. Опцията си работеше. Ти можеш да пиеш, но не можеш да четеш това, което ти изпращат

Rednecks in mirror are closer than they appear

Тема Re: ICQ?нови [re: Cтaниcлaв!]  
АвторlCQ (Нерегистриран)
Публикувано07.04.06 20:39

Стопаните на ICQ се усетиха и запушиха дупката. Така че каквато и версия да ползуваш няма да стане. QIP ползваше тази дупка, но вече е безпомощна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.