|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ICQ?
|
|
Автор |
sweety! (една от многото) |
Публикувано | 04.04.06 14:12 |
|
здравейте!бихте ли ми помогнали да намеря програмката с която виждаш кой е инвизибъл в кюто!?!
Всичко е суета
| |
Тема
|
Re: ICQ?
[re: sweety!]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 04.04.06 14:28 |
|
ако човекът е от контактите ти се вижда ако е невидим. тоест, виждаш му иконата с окото над цветчето на ICQ.
| |
Тема
|
[re: ghs]
|
|
Автор |
Публикувано | 04.04.06 15:24 |
|
ако те е аднал във визибъл листата си ще го видиш!за това ми трябва програмката за да мога да виждам тези които неса ме аднали!
Всичко е суета
| |
Тема
|
може ли и аз да попитам ?
|
|
Автор | питaфop (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.06 23:49 |
|
Абе защо ICQ abv, взе да се инати ! Включва се чак от 10тия път. На работа съм със същото, ама не прави така, хем аз съм го слагал и там.
Сега качих, icq5_setup.exe и пак не вляяа в бурканчето??? Иначе като сключа Skype.. с него няма проблем?
Сипете малко мозък - моля!
| |
|
Ако някой иска да е невидим за теб, за какъв ти е да го проверяваш?!
Иначе имаше една програмка, мисля че се казваше DFMa
| |
Тема
|
Re: може ли и аз да попитам ?
[re: питaфop]
|
|
Автор |
imaranta (непознат) |
Публикувано | 06.04.06 16:55 |
|
От вчера имампроблеми със свързването, въпреки че съм с Miranda. Смени icq сървъра, би трябвало да се оправи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чo :) (търся дипл. зад) |
Публикувано | 06.04.06 19:07 |
|
Всички програми "виждащи" Invisible работеха ползвайки малък "пропуск" в сървъра на mirabilis.
Преди два месеца го оправиха и вече е не е възможно. Също така промениха частично ICQ протокола и трябваше почти всички алтернативни ICQ клиенти да пуснат нови версии.
| |
Тема
|
[re: Чo :)]
|
|
Автор |
Публикувано | 07.04.06 10:41 |
|
значи вече няма такава възможност?!благодаря за инфото!
Всичко е суета
| |
|
с една от по-старите версии на qip (www.qip.ru), можеше да се провери дали някой се крие или не. Има една опция - Invisibility check...
После май нещо барнаха. Опцията си работеше. Ти можеш да пиеш, но не можеш да четеш това, което ти изпращат
Rednecks in mirror are closer than they appear
| |
Тема
|
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | lCQ (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.06 20:39 |
|
Стопаните на ICQ се усетиха и запушиха дупката. Така че каквато и версия да ползуваш няма да стане. QIP ползваше тази дупка, но вече е безпомощна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|