Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:55 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема Кажете ми програманови  
Автор ayvi (непознат )
Публикувано17.02.06 21:37

ама наистина добра програма, която да чисти шпиони, червеи и други разни гадини. Прави ми от известно време голям трафик от нищото. Постоянно сканирам с антивирусната, със Спайбот, с Ad-aware, зад Firewall съм и въпреки всичко не мога явно да уловя всички гадини. Помогнете ми, кажете ми някоя наистина добра програмка и от къде да я сваля.

Тема Re: Кажете ми програманови [re: ayvi]  
Авторf (Нерегистриран)
Публикувано18.02.06 11:42

format /u c:

отговор Y

върши прекрасна работа - не оставя след себе си НИКАКВИ "шпиони, червеи и други разни гадини". Гарантирано! Успех!

Авторblue (Нерегистриран)
Публикувано21.02.06 03:03

Сложи си Net Limiter 2, с нея ще можеш да видиш какви програми в момента се свързват с интернет и какъв трафик генерират. Провери си защитната стена дали иска разрешение за да допусне непознати програми до интернет. Причината може да е в прецакани броячи на доставчика ти, на мен ми се е случвало веднъж.

Тема Проблемът едва ли е тамнови [re: ayvi]  
АвторStug (Нерегистриран)
Публикувано22.02.06 11:21

Машината ти е добре защитена (стига въпросните програми да са ъпдейтнати). Трафикът е от другаде.

Тема Re: Нортон софта е добър [re: ayvi]  
АвторKyлиo (Нерегистриран)
Публикувано22.02.06 14:57

Формата може да не оправи нещата, защото той не премахва битовете в информация а само разрушава файловата система => някой вредни кодове могат да се самовъзтановят.
За Net Limiter пък ще ти трябва повече рам памет пък какво можеш да направиш като видиш от нея че нещо вредно ти се копира. Ще станеш хахо да я търпиш резидентна постоянно. Огнената й стена ще те скапа постоянно нещо да я бърникаш за да бърви нета.
Пък и тя май не даваше инфо за конкретните изходящи файлове - което е по важно от тези който влизат. Последните можеш да ги спреш но изходящите могат да ти бавят много системата и др. под.
Най добрата програма за мене е Нортон Антив. До сега не съм имал проблеми с нея. Когато я настройваш я пусни на максимална защита, резидентна и с постоянен ъпдейт и дерзай

Тема Re: Нортон софта е добърнови [re: Kyлиo]  
Авторblue (Нерегистриран)
Публикувано22.02.06 19:15

Версия 2 на Net Limiter дава инфо за всеки процес който осъществява/е осъществил в минал момент някаква връзка с интернет. Можеш лесно да установиш дали реално се генерира трафик, и каква програма е отговорна за това, и тогава съответно да се потърси решение. Ако я пуснеш в режим на System Service заема около 2 МB RAM. Разбира се, това не е алтернатива на една осъвременена антивирусна програма и свястна защитна стена, но може да ти даде ценна информация и да те насочи към проблема.

Тема Re: Нортон софта е добърнови [re: blue]  
Автор ayvi (непознат )
Публикувано22.02.06 21:04

Благодаря!:)
Имах Нортън, но му изтече ключа или както там се казва и спря да се ъпдейтва. Не знам от къде да си смъкна нов Нортън. Принудих се да го изтрия, щото не ми вършеше работа и си сложих една - AntiVir.

Тема Re: Нортон софта е добърнови [re: Kyлиo]  
Автор;) (Нерегистриран)
Публикувано22.02.06 21:51

Формата може да не оправи нещата, защото той не премахва битовете в информация а само разрушава файловата система => някой вредни кодове могат да се самовъзтановят.
това пък какво значи - да не би да вярваш в задгробния живот?

Авторfhfheujk (Нерегистриран)
Публикувано24.02.06 10:25

www.redbg.org

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.