|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Платени услуги data.bg
|
|
| Автор | Kвa cтaнa тя (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.06 15:10 |
|
|
Уважаеми потребители,
Във връзка със събитията случили се през 2005 г. (забрана на търсачки, ограничаване на дисково пространство и т.н. по нареждане на съответните служби), за да продължи безпроблемната работа на FREE.Data.BG, сме принудени да въведем промяна в политиката на сървъра. Някои от услугите на Data.BG ще бъдат платени считано от дата 03.02.2006г.
Безплатни услуги към Data.BG
250 мегабайтова поща от тип user@data.bg
250 мегабайтово дисково пространство от тип http://user.data.bg
Каталог
Новини
Форум
Торент
Галерии
Платени услуги:
Търсачката на сайта.
2 гигабайта поща от тип user@data.bg
2 гигабайта дисково пространство от тип http://user.data.bg
Цената за платените услуги към Data.BG ще бъде месечна и е 2.00 лв. без ДДС
Начинът на заплащане е описан ТУК.
Искрено се извиняваме за причиненото Ви финансово неудобство.
Екипът на Data.BG
| |
|
Тема
|
Re: Платени услуги data.bg
[re: Kвa cтaнa тя]
|
|
| Автор | AntiPirat (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.06 18:00 |
|
|
Ха-ха-ха!
Да искаш пари (при това публично) за нещо крадено, и да не влезнеш в затвора за това.....е здраве му кажи! Това само в измислена, бананова държава като нашата може да се случи!
Хайде сега ми кажете - не сме ли страна на неограничените възможности?
| |
|
|
|
Абсолютно си прав! Това е пълен абсурд!
Няма ли да им се напукат петите на тез ....?
| |
|
Тема
|
Re: Платени услуги data.bg
[re: Kвa cтaнa тя]
|
|
| Автор | бaбa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.06 18:48 |
|
|
Алчните гъзове никога не са стигали далеч. Че така и с тия тарикати.
| |
|
|
|
Голяма работа, то какво толкова има там? Поне да имаше голямо разнообразие, можеше и да си струва човек да плати евентуално, но те са умряла работа (И ще стават все по-зле, защото сега много от юзърите си трият директориите в знак на протест) и липсата им по никакъв начин не ограничава възможността за намиране на едно или друго нещо.
Освен това с постоянните и изключително изнервящи проблеми, които очевидно продължават да имат (Като "update in progress"), "малко" е смешно да искат пари. Не става така първо да искаш пари и след като ги събереш, да си оправиш качеството (Евентуално) - трябва именно на базата на качеството да искаш пари.
Редактирано от минaвaщ на 04.02.06 09:44.
| |
|
|
|
Подобни сайтове които вечно свалят гащите пред НСБОП имат кратък живот.
Всъщност датата беше единствения избор след като ограничиха еврото преди време. Сега ако ще и 10 ст. на месец да го правят, пак ще залязнат бързо-бързо. 3 мес макс
| |
|
|
|
ами ще залязат, естествено...
и на изпроводяк са решили да поошушкат хорицата с по 2 лева...
нещо от рода на: "Абе вие, селяндури за два лева месечно ли се стискате?
Дайте си стотинките, а ние ще пооправим това-онова по някое време, ама дотогава всъщност ще сме пуснали кепенците..."
най-тъпото е, че някои от юзърите подкрепят това...
рипват филми, музика и т.н., сцепват се от "бясната" скорост на ъплоуд, дерат си нервите, само и само да има повече неща за достъп...и после - "яла тука, бе, пръч, бръкни се за тези два ГБ, които НИЕ ТИ ПРЕДОСТАВЯМЕ...то къде го дават това?"
turn off
your tv...
| |
|
Тема
|
Re: СМЕХОРИЯ !!!
[re: titonik]
|
|
| Автор |
Mapтин (някой си...) |
| Публикувано | 06.02.06 12:36 |
|
|
интересно за какво ще идат тези 2 лева...
може би да се плаща на някой за "чадъра"?!
Готино е да си важен, но по-важно е да си готин...
| |
|
Тема
|
Re: СМЕХОРИЯ !!!
[re: Mapтин]
|
|
| Автор | Koч (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.02.06 14:36 |
|
|
И за некой друг Майбах, де! На картинка, де!   
| |
|
|
|
Не знам за другите, но аз си изтрих всичко оттам...а бях качил доста редки неща -
клипове, концерти на любимите си групи, интервюта и т.н.
Абе изобщо каквото забележех, че липсва, го теглех с Магарето и го качвах там (без мп3-ки...едно, че съм идеалист на тази тема, друго, че и без това мп3-ките се намират лесно и без това).
Ама сега няма и да погледна повече...изтрих всичко...
Не мисля, че има друго решение
Не ме ядосва друго, ами това, че "дейта" ми звучат така: "Ето, приятели, виждате колко ни е кофти качеството, затова се бръкнете по две левчета..."
На "Графа" на кръстовището има един еднокрак мангал, дето проси...който редовно кара из София не може да не го е забелязал. Разни хора са ми казвали, че имал бол пари...
А всички знаем защо няма да отиде да си сложи протеза, въпреки, че може да си го позволи. Надявам се полицаите да го изгонят завинаги оттам...пречи на движението...
turn off
your tv...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|