Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:54 14.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема Alternativata na Paypal i Ebay za BGнови  
Авторsidhi (Нерегистриран)
Публикувано05.01.06 14:05

Zdraveite, eto edin sait,koito nabira skorost,dobrata novina e che vseki potrebitel ot Bulgaria moje vednaga bezplatno da si otkrie account /za razlika ot Paypal, koito ne priemat BG useri/.Saita ima i auctioni, koito ne sa taka pretupkani kato ebay, no sa kachestveni i pokrivat celia sviat. Operirat burzo,procedurite im sa oprosteni, preporachvam go na vsichki, razocharovani ot diskirminaciata na Paypal i clickbank sprqmo BG:

http://tinyurl.com/7bc23

Тема Re: Alternativata na Paypal i Ebay za BGнови [re: sidhi]  
Автор ghs (познат)
Публикувано05.01.06 14:53

"vseki potrebitel ot Bulgaria moje vednaga bezplatno da si otkrie account /za razlika ot Paypal, koito ne priemat BG useri/" - и к'во?

"Saita ima i auctioni, koito ne sa taka pretupkani kato ebay, no sa kachestveni i pokrivat celia sviat." - брех как разбра, че покриват цял свят и не ти ли се струва, че щом не са толкова претъпкани като ebay, y! auctions или alibaba значи малко са глупавите които да ходят да продават там?!?!?!

"diskirminaciata na Paypal i clickbank " - няма дискриминация, хората знаят как и къде да работят

и преди да пишеш глупости защо не прочете коко искат paypal и коко искат stormpay за плащане, получаване и прибиране(към лична сметка) на парите

Тема Re: Alternativata na Paypal i Ebay za BG [re: ghs]  
Авторquest (Нерегистриран)
Публикувано13.01.06 11:26

ghs, понеже съм разбрал че тези които пазаруват в ebay от България ревниво пазят тайната как става това, може ли поне да кажеш ти например купил ли си нещо досега от германски ebay аукцион? Защото наистина в ebay.de много рядко се иска PayPal - плаща се по някакви други начини но все не се наемам да си преведа швабските им страници

Тема Re: Alternativata na Paypal i Ebay za BGнови [re: quest]  
Автор ghs (познат)
Публикувано13.01.06 15:58

в ebay не сам пазарувал никога, тъй като копувам това което ми трябва директно от продавача (elcorteingles, kelkoo, iberia, ryanair, dell,..) и така излиза много по-евтино. някои от тях приемат paypal, други не, но това не е проблем.

"Защото наистина в ebay.de много рядко се иска PayPal - плаща се по някакви други начини но все не се наемам да си преведа швабските им страници" - не само paypal, а и кредитна карта директно, знам ли какво още.

Тема Re: Alternativata na Paypal i Ebay za BGнови [re: quest]  
Автор artv (-)))
Публикувано13.01.06 21:21

quest, вместо да разпитваш във БГ форуми, където често ще
получиш само предположения, но не и смислени отговори просто
попитай Ebay или се свържи директно с продавача.
Ebay са обяснили достатъчно ясно, как можеш да платиш:

.
Регионалните им сайтове също имат Help.

BTW ... ghs, kelkoo никога не са били "продавачи".
kelkoo е comparison engine (site), както pricegrabber, etc. ;)

Тема Re: Alternativata na Paypal i Ebay za BGнови [re: artv]  
Автор ghs (познат)
Публикувано13.01.06 23:56

знам бре. просто давам кто пример

Тема открийте грешките...нови [re: sidhi]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано17.01.06 10:59

и ти вярваш на хора, които са изписали това:

You place $1,000 in an investment account fixed for a year. Rates vary from bank to bank and country to country, so we will use 12% per annum as an example. Your money after a year, with monthly interest compounded, will return you around $1,126 only.

The bank takes your cash and invests it in an international portfolio where they get say 25% compounded. What do they get back? On your $1,000 alone, they will return a total amount of $14,550. There is a massive difference $14,550 - your lousy $126 = $14,424 their profit!

те една проста лихва не могат да сметат, а ти искаш да ги ползвам за банка?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.