|
Тема
|
maistor.com с нов дизайн
|
|
Автор |
nero_seppi (непознат
) |
Публикувано | 09.01.06 17:19 |
|
Здравейте отново! Благодаря, че посетихте сайта ни. Направихме някои промени съобразени с вашите мнения и коментари.
Искам още веднъж да спомена, какъв е замисълът на този сайт.
Сайта е създаден с цел да се намери най-пряк път между клиент и изпълнител. Вие пускате вашата обява и давате цена за изпълнението й. Майсторите в тази сфера виждат вашата обява и започват да пускат оферти за нея. Цената намалява. Обявата се печели от майстора или фирмата, които са дали най-ниска цена.
Давам и един пример, за да стане по-ясно.
Аз искам да ми се сменят тапетите в стаята и съм решил, че мога да платя за това 300 лв. Обявата ми се вижда от Майстор Х и той решава, че може да свърши работата за 280 лв. Малко по-късно се появява Майстор Z, който казва - аз тази работа ще я свърша за 250 лв. Тъй като Майстор Z е дал най-ниска цена печели обявата. По този начин печелят и двете страни. Аз съм си намерил Майстор, който ще ми свърши работата и съм спестил 50 лв., а пък майстора си е намерил нов клиент, без да дава пари за реклама и без излишна загуба на време.
| |
Тема
|
Re: maistor.com с нов дизайн
[re: nero_seppi]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 09.01.06 23:34 |
|
"Благодаря, че посетихте сайта ни. Направихме някои промени съобразени с вашите мнения и коментари" - големи посещения като гледам не е имало (734), а и коментарите като гледам (1)..... за повече посещения защо не направите една реклама в дир.бг или някъде другаде, ами се мъчите тука в клуба?
За промените само ще кажа: досега е бях виждал сайт който да е пуснат преди седмица и да му се прави тотална промяна!!! Може би само един(site.bg) и от него остана само началната страница.
и за последно. както казва Вълк за реклама banners.dir.bg, за мнения относно дизайн и хтмл код > клуба по нагоре (Уеб Дизайн и ХТМЛ). там относно дизайн ще получите доста мнения а покрай тях ще се увеличи брояча на посетителите.
| |
Тема
|
Re: maistor.com с нов дизайн
[re: ghs]
|
|
Автор |
nero_seppi (непознат
) |
Публикувано | 10.01.06 09:42 |
|
Благодаря ти, че си погледнал страницата. Ще направим и по стабилна реклама след като приключим окончателно работата по нея, което ще рече другата седмица. Бях публикувал мнение и по другите форуми и съм ползвал един и същи текст навсякъде, затова съм писал че благодаря за коментарите. Идеята ми да пускам това съобщение по формуите не е толкова за реклама, колкото да чуя какви са коментарите преди да стартира страницата окончателно. Благодаря ти още веднаж за отделеното време.
| |
|
|
|
|