Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:21 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема БТК ADSL рутер..нови  
АвторTodor (Нерегистриран)
Публикувано20.11.05 13:58

Здравейте,
Имам БТК ADSL 512кб. Проблема ми е, че имам 2 PC-та и скам да имам нет на тях. Но каквото и да правя немога да ги пусна и двете. Връзва се само едната. И двете са на XP. Един приятел ме посъветва да си напрявя рутер на Linux с 1 дискета и слаба машина. Взех си 266Mhz/64MB ram, lan-3c509B/RTL8029PCI.
Рових из нета и намерих доста софт. FreeSCO, CoyoteLinux и двете тръгват, но съм лаик с Линукса и на Coyota ми пуска LAN-а, но не и WAN-а.
Кажети ми какво да прявя? Как да реша проблема?

Тема Re: БТК ADSL рутер..нови [re: Todor]  
Автор Caмия Инжинep (Още едно, моля!)
Публикувано20.11.05 21:16

Викни майстор и му плати.

...и за турчинът, и за чифутинът и пр. само ако припознае законите наравно с българинът. В. Л.

Тема Re: БТК ADSL рутер..нови [re: Todor]  
Авторadls (Нерегистриран)
Публикувано21.11.05 14:51

sloji si o6te edna lan karta i spodeli vrazkata i niama6 griji

Тема Re: БТК ADSL рутер.. [re: Todor]  
Автор Cтaниcлaв! (nazi)
Публикувано21.11.05 18:57

Приятел, извинявай за изказването, но аз това го наричам "от пръдня - боя".
И аз по стечение на обстоятелствата съм с ADSL на БТК. Доволен, недоволен - карам я някак.

Имам Wireless-B Broad Band Router (BEFW11S4), който за 3 минути се програмира и мрежата ти се подкарва без никакъв проблем. Нета се рутира на 2 машини, едната от които е на ХР, а другата с 98. Моя комп е с ХР също.

Нямам никакви проблеми, всичко става лесно и се спестяват маса главоболия. Прежали още малко пари за такъв рутер и ако все още имаш проблеми - свържи се с мен

Редактирано от Cтaниcлaв! на 21.11.05 18:57.

Тема Re: БТК ADSL рутер..нови [re: Cтaниcлaв!]  
Авторanjelika (Нерегистриран)
Публикувано09.01.06 18:51

Ne ti trqbvat nikakvi pc-ta kupuvash si 1 ruter i si varji ako iskash 10 pc-ta problemi nqmash!

Тема Re: БТК ADSL рутер..нови [re: anjelika]  
Авторmitaka (Нерегистриран)
Публикувано12.01.06 19:39

Слушай сега няма нужда да си копуваш рутер ако освен имаш излишни пари които не знаеш как да похарчиш.

Идеята е такава намираш си втора ЛАН карта пускаш си internet connection sharing и луната спи ...и рупа джанки

Може обаче на втория комп да имаш ТТЛ=0 тоест пакета ти експирясва преди да е достигнал машината лекарството е WinGate

От мен толкоз ако си кадърен ще се оправиш

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.