|
Тема
|
БТК ADSL рутер..
|
|
Автор | Todor (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 13:58 |
|
Здравейте,
Имам БТК ADSL 512кб. Проблема ми е, че имам 2 PC-та и скам да имам нет на тях. Но каквото и да правя немога да ги пусна и двете. Връзва се само едната. И двете са на XP. Един приятел ме посъветва да си напрявя рутер на Linux с 1 дискета и слаба машина. Взех си 266Mhz/64MB ram, lan-3c509B/RTL8029PCI.
Рових из нета и намерих доста софт. FreeSCO, CoyoteLinux и двете тръгват, но съм лаик с Линукса и на Coyota ми пуска LAN-а, но не и WAN-а.
Кажети ми какво да прявя? Как да реша проблема?
| |
|
Викни майстор и му плати.
...и за турчинът, и за чифутинът и пр. само ако припознае законите наравно с българинът. В. Л.
| |
Тема
|
Re: БТК ADSL рутер..
[re: Todor]
|
|
Автор | adls (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.05 14:51 |
|
sloji si o6te edna lan karta i spodeli vrazkata i niama6 griji
| |
|
Приятел, извинявай за изказването, но аз това го наричам "от пръдня - боя".
И аз по стечение на обстоятелствата съм с ADSL на БТК. Доволен, недоволен - карам я някак.
Имам Wireless-B Broad Band Router (BEFW11S4), който за 3 минути се програмира и мрежата ти се подкарва без никакъв проблем. Нета се рутира на 2 машини, едната от които е на ХР, а другата с 98. Моя комп е с ХР също.
Нямам никакви проблеми, всичко става лесно и се спестяват маса главоболия. Прежали още малко пари за такъв рутер и ако все още имаш проблеми - свържи се с мен
Редактирано от Cтaниcлaв! на 21.11.05 18:57.
| |
Тема
|
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | anjelika (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.06 18:51 |
|
Ne ti trqbvat nikakvi pc-ta kupuvash si 1 ruter i si varji ako iskash 10 pc-ta problemi nqmash!
| |
Тема
|
[re: anjelika]
|
|
Автор | mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.06 19:39 |
|
Слушай сега няма нужда да си копуваш рутер ако освен имаш излишни пари които не знаеш как да похарчиш.
Идеята е такава намираш си втора ЛАН карта пускаш си internet connection sharing и луната спи ...и рупа джанки
Може обаче на втория комп да имаш ТТЛ=0 тоест пакета ти експирясва преди да е достигнал машината лекарството е WinGate
От мен толкоз ако си кадърен ще се оправиш 
| |
|
|
|
|