|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
IDSL пак
|
|
Автор |
Cтaниcлaв! (nazi) |
Публикувано | 01.11.05 12:22 |
|
ааалоооуууу, компанията за 200 милиона евроо....
нали от 1-ви щяхте да увеличавате 2 пъти скоростите беее
като гледам кво става днес, май 2 пъти сте ги намалили
| |
Тема
|
Re: IDSL пак
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | amp; (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.05 20:31 |
|
За ADSL ли става въпрос? :-) IDSL..хмм :-)
| |
|
ооффф, имам ADSL през ISDN и вече такава каша ми е в главата 
| |
|
И к'ъФ ти е пробЛема?
| |
|
прочете първото ми мнение
| |
|
и си мислиш, че някой от бтк тръгна да чете по форума на дир.бг и ще ти реши проблема!?!?!?!
нали имат телефон за връзка с клиентите, обади им се.
А и пише, че повишаването започва от 1 ноември ( и от опит го знам, че не става на момента като "бум" и готово)
я по-спокойно, като ще плачеш като малко дете за какво се прехвърли към тях, да беше си стоял на лан
| |
|
тук където съм лан не мога да имам. Ако можеше, смяташ ли че щяхме да плащаме по 60 лева без ДДС за 256/64?
И това което излезна в пресата беше ясно - от 1ви ноевмри скоростите се увеличават двойно. Бих разбрал ако ставаше дума за поетапно увеличение.
Няма значение
| |
|
"И това което излезна в пресата беше ясно - от 1ви ноевмри скоростите се увеличават двойно. Бих разбрал ако ставаше дума за поетапно увеличение." - ми то винаги е така, не е като да щракнеш с пръсти и готово. На мен за 1 година ми качиха скороста на интернета в къщи от 256/128 на 1024/300 но от датата определена за повишаване до крайният срок за това мина 1,5 месеца.
| |
|
Твоята компания не може да се сравнява с БТК нито по финансово състояние, нито по оборудване, нито по брой клиенти...
Може би просто прекалено буквално разбирам нещата
| |
|
това няма значение, просто трябва да се изчака малко
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|