Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:22 22.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Плащания през интернет в Българианови  
АвторMиack (Нерегистриран)
Публикувано17.06.05 00:13

Здравейте
Знае ли някои как мога да приемам плащания през интернет в БГ
Да кажем имам си сайт на който ще давам правни съвети и искам клиентите да могат да ми плащат някак. как? paypal - няма БГ там, някои друг?

Тема Re: Плащания през интернет в Българианови [re: Mиack]  
АвторMyшмopok (Нерегистриран)
Публикувано17.06.05 14:07

като гледам още не работят , но до края на месеца ще заработят .

Тема Re: Плащания през интернет в Българианови [re: Myшмopok]  
АвторДackaл (Нерегистриран)
Публикувано17.06.05 15:43

Звучи доста измислено и несигурно, а и с това аматьорско обяснение....

Тема Re: Плащания през интернет в Българиа [re: Mиack]  
Автор D-rA ()
Публикувано17.06.05 16:28

Свържи се с e-card.bg, с техните карти се плащат доста подобни неща,могат и да проявят интерес.

Освободи душата си, тя може повече от теб

Тема Re: Плащания през интернет в Българианови [re: Mиack]  
Автор mjumjun (ептен у гъбите)
Публикувано17.06.05 16:35

БългариЯ!

Тема Re: Плащания през интернет в Българианови [re: mjumjun]  
Публикувано17.06.05 16:38

Е-кард искат 5000 лева за включване на сайт в разплащателната система , .
Даскале , кое ти звучи измислено , хайде тогава ти направи нещо по добро като е измислено :-)

Тема Re: Плащания през интернет в Българианови [re: Myшмopok]  
Публикувано17.06.05 19:03

Някой който ще борави с хорските пари, не може на сайта си да обяснява така левашки технологията на разплащане и да заблуждава хора -
Цитат от сайта:
Правите си регистрация във сайта с юзернейм и парола /като юзернейма ще бъде вашият емайл/, след което от търговската мрежа си закупувате ваучери и си зареждате акаунта с тях. Уникалното при системата е , че във акаунта си ще можете да добавяте следващ ваучер и така сумата във вашата сметка се натрупва. Чрез изградената система ще можете да пазарувате от интернет , независимо онлайн магазина от който пазарувате къде се намира дали било то в САЩ или в Австралия . Системата ни е обвързана със PayPal. Ползване на системата за превод на пари между градовете в България.

Цялата тази безумица да ви се струва, че е разработена от банка?.... Много ме съмнява.

В интерес на истината не знаех, че e-pay искат 5000 лв. за да приемаш разплащания на сайта си. Доколкото имам спомен, когато стартираха искаха по 50лв (60лв с ДДС) месечно.

Тема Грешканови [re: Дackaл]  
Публикувано17.06.05 19:06

Извинявам се, заблудих се че става дума e-pay, a то било за e-card.

Тема Re: Грешканови [re: Дackaл]  
Публикувано17.06.05 19:44

Да не би ПейПал да са банка? те са оператор който обслужва банките .
Системата която изграждат Бгпейкарт е нещо съвсем различно и е алтернатива на Western Union , MoneyGram и Български пощи в преводите на пари от и за България срещу минимални такси от рода на 10 лева на превод за 1000 лева .
Изчакай да пуснат сайта и ще разбереш :-)
В момебнта доколкото знам се откриват офиси в големите градове на България , както и зад граница , Берлин , Бон , Прага , Будапеща , Лондон , и т.н.

Тема Re: Грешканови [re: Myшмopok]  
Публикувано17.06.05 21:10

Не твърдя, че една такава система трябва да е непременно на банка. Но във всички случаи трябва да има зад гърба си банка(и) или друга солидна финансова институция. Говоря за България. Нека не се сравняваме още с нормалните държави.

Посетих сайта на epay и останах като гръмнат - само 67 регистрирани търговци (ако се съди по банерите). Почвам да си мисля че тази система ще си остане само за комунални сметки и евентуално за данъци, ако Мин. на финансите им даде рамо. Не съм чел официалната им статистика за броя и обема на транзакциите (без комуналните сметки), но е едва ли е цветуща. А при положение, че в България има издадени няколко милиона карти, броя на търговците е жалко малък. Едва ли е заради таксите на epay - 50 лв и 1% комисионна месечно, или 20 лв. и 2% комисионна месечно.

Та след като една такава система, която има всички предпоставки да работи нормално, буксува, то какво остава за някаква система с ваучери, точки и т.н.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.