|
Тема
|
скапа ми се IE
|
|
Автор | Villy (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.05 00:13 |
|
Здравеите и ЧНГ на всички.От няколко дена си мисля,че нямам интернет.Опитвам се да отворя някой сайт с IE - напразно.Да,ама имамICQ! Пробвах с Опера - същата работа(не отваря нищо-няма връзка с прокси сървъпа).Накраяпробвах с Мозила и ... без проблеми.Тжа някакъв випус ли е,кво става? и ако да,с какво се чисти? Пусках АVast,NOD32,Ad-aware,Spy-bot и нищо не откриха 
| |
Тема
|
Re: скапа ми се IE
[re: Villy]
|
|
Автор | Tpoл (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.05 01:03 |
|
колт калибър 45 - щот няма по-голям...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mapтин (някой си...) |
Публикувано | 03.01.05 18:37 |
|
ползваш ли proxy server? пробвай без него...
Готино е да си важен, но по-важно е да си готин...
| |
Тема
|
[re: Tpoл]
|
|
Автор | rнoм (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.05 19:50 |
|
Защо си правиш въобще труда да отговаряш, след като само обиждаш и всички са по-долни и по-тъпи от теб? Хайде спри се малко, женската злоба ряпа да яде
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Scre[a]m (непознат) |
Публикувано | 03.01.05 20:05 |
|
Ако имаш Firewall си го спри и пробваи пак , ако не провери в IE:
Tools->Internet Options->Connections->LAN Settings и ако там имаш нещо чекнато на Proxy Server го разкарай ... естествено ако някой ти шерва интернета от неговия посредством някоя програма това Proxy Settings ти трябва и на мястото на IP-to трябва да е IP-to na този дето ти шерва интернета а порта трябва да е 808 (поне обикновенно е така ). Надявам се че ще ти помогне 
| |
Тема
|
[re: Scre[a]m]
|
|
Автор | Villy (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.01.05 21:51 |
|
Благодаря Ви момчета.И по-специално на Scre[a]m и Мартин.Махнах проксито и нещата се оправиха
Готино е да си важен, но по-важно е да си готин... -това ми хареса,все едно за Трол се отнася

| |
|
|
|
|