Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:30 13.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Как да пазарувам?нови  
Авторr4ndOm (Нерегистриран)
Публикувано06.12.04 12:44

Някой може ли да ми разясни как мога да си купя нещо от Амазон например? Имам дебитна карта и регистрация в epay.bg. Искам да си взема едно дигитално апаратче от Амазон понеже цените са доста по надолу.
Благодаря

Тема Re: Как да пазарувам?нови [re: r4ndOm]  
АвторSX722 (Нерегистриран)
Публикувано06.12.04 12:48

Приятелю, трябва ти КРЕДИТНА КАРТА.
Е-pay е само за местна консумация.

Тема Re: Как да пазарувам?нови [re: SX722]  
Публикувано06.12.04 13:09

Разбрах нещо от сорта, че мога да им преведа парите чрез банка, но нищо повече ако има такъв начин и ако знаеш нещо по въпроса - Help!

Авторadc (Нерегистриран)
Публикувано06.12.04 17:56

Питай за сметкат/банката където да преведеш парите и не забравяй да питаш за това какво/как е нужно да бъде описано в документит за превода че да разберат за какво ги получават тея пари. После отиваш в банката която те обслужва и правиш превод на кинтите в сметка която са ти казали, по начина който са ти казали. Ще е по-скъпо и по-бавно(в сравнение с плащане с кредтна карта), но щом имащ желание...

П.П.
По-доброто решение все пак е да си изкараш Visa или MasterCard кредитна карта. Българските банки вече малко по-лесно дават такива карти...

Тема Re: Как да пазарувам?нови [re: adc]  
Публикувано07.12.04 12:18

Дебитната ми карта е в ПИБ. Те специално издават ли такива карти? И второто което ме интересува освен транспортните разходи, какво друго ще се добави към крайната цена която трябва да платя (при положение, че си изкарам Visa или MasterCard кредитна карта)?

Авторaдц (Нерегистриран)
Публикувано08.12.04 06:52

Заначи с БГ дебитна карта няма да стане да пазаруваш от Амазон... С такава карта може да пазаруваш от онлайн магазини които поддържат EPAY.BG, а такива са тези които са си български...

ПИБ издават кредитни карти и Visa и MasterCard... Може да си изкараш такава напълно спокойно стига да си имаш постоянна работа и може би около 500-700лв. заплата...
Предлагат кредитна карта за която няма нужда да слагаш кинти като гаранция. Но имай впередвид че този вид са само за безналично плащане - за плащане директно с карта(в реален магазин или онлайн) безтакса за транзакзия, но за тегене от банкомат ти взема по 10лв на теглене + някакъв процент!!!

С такава карта би трябвало да може да си пазаруваш от онлайн магазини които не са български... Някой казват че в някой онлайн магазини не може да се плаща с кредитна карта издадена от БГ банка! (просто магазина се презастрахова от измами)
Не знам дали ще имаш проблеми с Амазон с карта от ПИБ...

Аз не съм купувал никаква стока която да ми се доставя реално на адрес, та немога да ти кажа колко струва транспорта до БГ.

Автор zlmage (digger)
Публикувано08.12.04 08:39

Виж http://www.webshop.bg/.

Автор Ahab (captain)
Публикувано10.12.04 19:08

Заеби го този webshop.

За цифров апарат гледай тук:

Цените са много под тези в магазина защото нямат мито и ДДС.

Препоръчвам ти ги защо съм пазарувал от тях, не взимат капаро за доставката на поръчката ти и риска нещо да се обърка на митницата остава при тях.

Успех.

Тема Re: Как да пазарувам?нови [re: Ahab]  
Автор zlmage (digger)
Публикувано13.12.04 08:41

Цените са много под тези в магазина защото нямат мито и ДДС.

И как се прави това без да е незаконно?

Тема Re: Как да пазарувам?нови [re: aдц]  
Публикувано13.12.04 09:46

"Предлагат кредитна карта за която няма нужда да слагаш кинти като гаранция. Но имай впередвид че този вид са само за безналично плащане - за плащане директно с карта(в реален магазин или онлайн) безтакса за транзакзия, но за тегене от банкомат ти взема по 10лв на теглене + някакъв процент!!!"
Как се казва тази карта?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.