Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:30 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема добра БГ поща???нови  
АвторCтapk (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 14:16

Тия от мейл.бг такъв готин първоаприлски номер ми спретнаха днес, че направо съм на ръба на нервна криза....
Пиша си аз един дълъг, служебен, подробен, обяснителен, важен мейл и в един прекрасен момент решавам да натисна бутона "запиши като чернова". И всичко си е.. майката.
Обаждам се на телефона им за съпорт (само мобилен телефон предлагат), за да ги попитам има ли шанс някъде да ми се е запазило писъмцето и пича отсреща ми отговоря: "ами не, ние ако пазихме на всичките си клиенти тези писма.....". Човека каза да си направя папка чернови и тогава чак да ползвам тази услуга. А аз му казах, че е най-сигурно да си пиша писмата в Word и да си ги пействам в глупавата им поща.
Няма да коментирам факта, че почти всеки ден има имат някакъв проблем и или не мога да вляза, или не мога да чета писмата си и т.н.

Та питането ми е: знаете ли някоя добра българска поща (през повечето време ползвам дайлъп, така че чуждите много ми се мотаят), която да предлага около 10 МВ пространство и да е горе-долу постоянна в представянията си? Като предимство е наличието на РОР3. Вече пробвах абв.бг и мейл.бг, кажете някои сносни други пощи :))))))

Тема Re: добра БГ поща???нови [re: Cтapk]  
Автор onzi (онзи)
Публикувано01.04.04 18:36

isp-то ти не предлага ли поща като услуга? не непременно безплатна. след като си на ръба на нервна криза - що да не дадеш 2-3 лв и да си пазиш нервите?

TANSTAAFL! There AiNt Such Thing As A Free Lunch

Тема Re: абе пич...нови [re: Cтapk]  
Авторziko (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 18:55

може ли да разчиташ за служебна кореспонденция на мейл.бг? няма шеф който ще откаже 2-3 на месец разход, за да знае че му работи пощата и му е сигурна работата...

иначе безплатен POP3 друг май няма, може и да има, но не мисля че става дума за служебен мейл...

Тема Re: добра БГ поща???нови [re: onzi]  
АвторCтapk (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 20:47

Работата ми не свързана с постоянно ползване на интерент - ползвам основно поща.
Свободна професия упражнявам и нямам шеф, на който да мрънкам за платена поща или за постоянен акаунт.
В предишния ми постинг отбелязах, че ползавм предимно дайлъп, но не постоянно - в къщи съм на лан, а компютърът е един и същ и настройките му се прецакват.

Тема Re: добра БГ поща??? [re: Cтapk]  
Авторmail.ru user (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 22:43

Що не ползваш MAIL.Ru - (ако това, че е руска не те дразни) Пощата е супер - Free, 25 мв (!!!), POP3 известяване за нова поща (вкл. SMS до Mtel), препращане, изтегляне на писма - всичко, което ти хрумне го има (превежда писма от англ на руски и обратно - не latinica-кирилица, а истински превод)=
Разбира се можеш да ползваш Outlook (Express) а ако си сложиш безпратната кирила 2003+ на Акт софт ще ти проверява и правописа на бг.

Тема Re: добра БГ поща???нови [re: mail.ru user]  
Автор lLlA ()
Публикувано02.04.04 09:38

Верно mail.ru е разкошна поща но при мен се появяваха разни реклами и то на много кратък интервал.
Ползвал бил рядко нета и не му се давали пари за поща...Ми то тва е номера-един път да ти се наложи,но да нямаш проблреми.От самото начало си плащам на mail.dir.bg и досега да чукна на дърво не съм имал нито веднъж проблем!
Хората от поддръжката на dira ca абсолютни олигофрени според мен, и ако имаш въпроси ще трябва сам да търсиш отговорите щото от тях няма да ги дочакш,поне в тоя живот.Предполагам че или са купили готов продукт или някой им го е дал за да го продават,щото те нямат акъл да разделят на двама пушачи тревата.
Въпреки това ще продължавам да си плащам за пощата както правя това от първия ден,когато я направиха платена,при все че я ползвам само за удоволствие,а не за бизнес.
А това не съм чувал да го има друга българска поща:

Запишете този интернет адрес: http://mail.dir.bg/~ВАШЕТО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ/
Добавете след него името на файла
Например: http://mail.dir.bg/~dragon/file.jpg

Спрете Земята!Искам да сляза!

Авторalie (Нерегистриран)
Публикувано02.04.04 13:25

opitaj w

Автор onzi (онзи)
Публикувано02.04.04 16:34

нищо не разбрах. значи имаш лаптоп, който си го разнасяш насам-натам и имаш лан връзка в къщи и диал-уп в офиса, така ли?

кои настройки се прецакват?

що не си ползваш пощата на исп-то? това е най-бързата поща, която можеш да намериш пък и след като си му клиент вече...

TANSTAAFL! There AiNt Such Thing As A Free Lunch

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.