|
|
|
Тема
|
Money online
|
|
| Автор | anarchy_misc@mail.bg (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.02.04 17:34 |
|
|
За много от вас може да звучи невероятно - Правене на пари докато сърфираш. Невероятно, но факт. На запад това е разпространен начин за изкарване на допълнителни пари.
Всичко се състои в това да сърфираш активно*, да гледаш малък прозорец с раклами и да имаш търпение (за един час активно сърфиране получаваш $0,49-$70). Можеш да получаваш допълнителни точки от рекламни мейли, телефонни обаждания, на които дори не е нужно да отговаряш! Когато стигнеш $30 можеш да поискаш да ти изпратят чек, който можеш да осребриш във всяка банка или чейндж бюро.Успех!
http://www.spedia.net/cgi-bin/tz.cgi?run=show_svc&fl=8&vid=3758846

| |
|
|
|
О, невероятно мога да правя пари само докато сърфирам и то по $0,49 на час ... значи за цял месец ще получа $350 наистина невероятно.
Пич сетил си се ти кога да откриваш Спедиа, то вече и най-големите балами замнимаващи се с това се отказаха, ти май сега почваш.
| |
|
|
|
anarchy,znam,4e sega iako te e iahnal entusiazma, no se otkaji,predi da si se razo4aroval. a i ot referali nishto nqma da spe4elish,biliiv mi.
| |
|
Тема
|
Re: Money online
[re: TRlGGER]
|
|
| Автор | lskamMoney (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.03.04 10:14 |
|
|
Ооооо, по $70 на ден това са около 2100 на месец...ихааа. Ама че съм балама да бачкам. Веднага напускам и се забивам пред компа. И след три дни 210 кинти -супер - и на всичкото отгоре до дома ми има чейндж бюро - по близо ми е от банкомата дори... Ех добре че ме светнаха...А ако си включа както казва човек и рекламки по мейла може за три дни и над 300 да ги докарам - че това по 1.5 са си 450 лева Уаааааааа - и то само за три дни кибичене Уаааааа
Събудете меееееее

| |
|
|
|
Вие искате бързо и безболезнено да направите $$$ ? Има един начин, при който няма нужда да инвестирате, нищо да купувате, няма нужда да харчите парите си.
Просто направете следното:
1. С лявата ръка натиснете бутона Shift и задръжте.
2. С дясната ръка бързо натиснете три пъти подред бутона 4.

| |
|
|
|
И това само с една програма, ами като се регнеш в още 4 какво става ... леле майко. До два, два и половина ... най-много три месеца ще изкарам един милиард.
| |
|
|
|
|