|
Тема
|
Cisco akademiaa
|
|
Автор |
_FX_ (новак) |
Публикувано | 11.05.03 10:59 |
|
Hi, na skoro namerih informacia za CISCO akademia i mislia da se zapi6a. Ima li niakoi koito da ia e zavur6il, za da mi ka}|{e ima li niakakvi nedostataci ili niakakva dryga informacia za neia, koiato niama da nameria v saitovete im. Predvaritelno vi blagodaria.
| |
Тема
|
Re: Cisco akademiaa
[re: _FX_]
|
|
Автор |
DAMON (ралиджия) |
Публикувано | 13.05.03 21:50 |
|
Полезно е, ако наистина искаш да научиш нещо!... Материалите са изцяло на английски и е обяснено общо взето като за американци...
| |
Тема
|
[re: DAMON]
|
|
Автор |
Фют (дяволче) |
Публикувано | 17.05.03 11:51 |
|
Доколкото разбрах ти дават парола и си четеш нещата от сайта. Вярно ли е или и обясняват нещо? Доколкото знам, има и някаква практична част във вид на симулации. И това трябва да е всичко.
Между другото ако човек успее да си намери материалите може ли да се справи сам?
| |
Тема
|
[re: _FX_]
|
|
Автор | alajem (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.05.03 14:39 |
|
Samata Cisco akademia e dosta slaba kato material i poveceto CCIE koito
sum pital , ne im haresva. Ako mogete namerete si "Cisco CCNA Exam #640-507
Certification Guide" ili po nova na Cisco ili ima po slabi knigi na Sybex ili Boson.
No nai vagno e da bluskame ruterite :))
I uspeh na izpitite. :)
| |
Тема
|
[re: alajem]
|
|
Автор |
Фют (дяволче) |
Публикувано | 19.05.03 14:50 |
|
Търсих нещо такова, но навсякъде "пляскат с уши" и твърдят, че никога не са чували за нещо такова. Из мрежата намерих нещо подобно, но започнаха ме питат за номера на кредитната ми карта... Имаш ли представа къде може да се намери материал по въпроса (за предпочитане в BG, ако ще трябва да си купувам книга, защото цените на Amazon.com някак ме плашат).
Колкото до блъскането на рутерите - в домашни условия и при липса на такива е доста трудно. :(
| |
Тема
|
[re: Фют]
|
|
Автор |
DAMON (ралиджия) |
Публикувано | 21.05.03 00:20 |
|
Ако се запишеш по принцип си четеш материалите от сайта на академията с парола. Материалите представляват нещо като курс който те вкарва постепенно навътре в нещата. Общо взето може да научиш много важни неща, за които практиците не са и чували... В мрежовата академия която ди дава знания за CCNA сертификат става дума основно за локални мрежи, адресиране и такива неща. По-нагоре в CCNP става по-сложно... А общо взето можеш да се подготвяш и сам стига да имаш желание и да имаш материалите. Преди можеха да се намерят по-лесно, но сега са ги ограничили и общо взета ако се запишеш в академия едва ли ще ти ги дадат, но могат да се намерят. Мисля че съм виждал курсовете за CCNA на data.bg качени...
| |
Тема
|
[re: DAMON]
|
|
Автор | alajem (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.03 09:23 |
|
Tova e licno moe mnenie no ne sum suglasen po princip s Rali... i t.n .
Teoriata e mnogo hubavo nesto no bez practiceskiat opit e proso samo teoria.
Vizgal sum prekrasni teoretici koito na saita ne mogata dori da razberat ot
kude se vklucva rutera ili oste po loso za konfigirirane ne moga da stava i duma.
No kakto i da e .... slucki v givota mnogo .. :)
Inace moge da se nameri vse pak nesto za cetene .
na www.boson.com ima testovete za CCNA i Boson ebook kakto i Ruter simulator kato za nacalo.
Ako ne moges da gi craknesh pishi na alajem@hotmail.com .:)
| |
Тема
|
[re: Фют]
|
|
Автор | OSA (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.05.03 09:47 |
|
http://free.techno-link.com
Търсиш CISCO и си готов...има доста неща.
| |
Тема
|
[re: OSA]
|
|
Автор |
Eol™ (God Of Winds) |
Публикувано | 24.05.03 22:33 |
|
ako na nqkoi wse oshte mu trqbwa