|
Тема
|
Доставчик на Интернет
|
|
Автор |
Dunco (член) |
Публикувано | 07.01.03 15:16 |
|
Здравейте,
Имам нужда от съвет. Искам да си прокарам сравнитетлно добър интернет. Може ли съвет?
Благодаря
Редактирано от Dunco на 07.01.03 19:48.
| |
Тема
|
Re: Доставчик на Интернет
[re: Dunco]
|
|
Автор |
WlSP (непознат) |
Публикувано | 13.01.03 08:45 |
|
Може, но кажи поне в кой град си. Ако е в София, кажи квартал.
| |
Тема
|
[re: Dunco]
|
|
Автор |
Nenkov () |
Публикувано | 14.01.03 12:41 |
|
НЕ СИ ВЗИМАЙ НА E-CARD. Аз изгорях с една такава за 3 лева. Вярно сумата е минимална, но им липсва коректност.
Проблема при мен беше че от паролата бърках една буква, обадих се на оператора и той поиска да му продиктувам потребителското име и паролата, каза ми че съм сбъркал една буква и проблема беше решен. След това бях за около 30-40 минути в Интернет и излязох по работа. Когато се прибрах установих че докато ме е нямало от картата е източено повечето време. Писах на мейл на управителя на фирмата, но глас в пустиня.
Може фирмата да е добра (има входни точки за цяла България), но след като персонала не държи на доброто име на фирмата и бърка в джоба на клиентите оставям коментара на други.
Ползвал съм предплатен достъп от ПроЛинк и съм доволен от тях. Свалял съм файлове с 3.5-6.0к.
От мен това. Успех в търсенето.
| |
Тема
|
[re: Nenkov]
|
|
Автор |
ironma (непознат
) |
Публикувано | 15.01.03 23:44 |
|
eeeeeeeeeeeeee, Nenkov, a prestani veche bre, celia net razbra che si zagubil astronomicheskata suma ot 3 leva.
| |
Тема
|
[re: ironma]
|
|
Автор | Nenkov (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.03 02:25 |
|
А картата ако не беше от три лева. И трябва ли като е за малка сума да правят каквото си искат. Все пак парите (колкото и да са) са дадена за определена услуга, която не е получена - това как се нарича според теб? Най малкото което можеше да направи господин управителят на фирмата беше да пусне едно извинение след като е оставил мейл за връзка.
| |
|
|
|
|