Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:34 10.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема Не се смейте знаещите и можещитенови  
Автор инaт ()
Публикувано21.09.02 01:24

Ама никак не е смешно,направо е трагично да не мога да го оправя.
Ей,вие,с мръсното подсъзнание...За настройки на компютъра говоря,не си мислете за разни там...
Та такаааа,да си кажа мъката-сбъднах си мечтата да си сложа нов хард и си мислех,че всичко ще си е наред.Държа да се знае,че хал хабер си нямам нито от компютри,нито от английски.Тя мама едно време хубаво ми викаше учи,ама кой да слуша...Та турнах си аз 20гигабайта,ама нещо не ми е наред.Влизам за сефте в Дира,а се оказва,че без нищо да съм правила,тук ми се помни и юзърнейма,и паролата-направо отворена карта.Да,ама това не е добре,защото не само аз ползвам тази машинка.Много ми е любопитно как стана това,а още повече как да го махна.Никога и никъде не съм задавала запомняне на паролата.Нито преди,нито сега.
Много,ама много Ви моля,кажете/обяснете подробно/как да го махна,че съм бясна.
Предварително имате от мен много богата виртуална почерпка.
Недейте да скромничите,знаете как става и ако ме научите,ще спите добре с мисълта,че сте отворили нечии очи

Тема Re: Не се смейте знаещите и можещитенови [re: инaт]  
АвторMuruka (Нерегистриран)
Публикувано21.09.02 01:59

Tova e edna ot xitrinkite prednaznaceni za zatlasteli amerikanci koto iskat s edno butonce da otvariat stranici v INTERNET i da si puskat vodata v toaletnata s sastia buton.
A za neznaestite angliiski e napravo ad.
Bix mogal da ti kaja kade e problema no po dobre nameri niakoia knijka na Balgarski i se pozarovi v neia. Moje da naucish i drugi nesta.
Uspeh.

Автор RuNnlnG^WiLd (mad dog)
Публикувано21.09.02 02:02

мдааа .... я да се пробвам пръв за почерпката :)
Ако си с Internet Explorer, избераш менюто "Инструменти -> Опции за интернет" и после "Съдържание -> Автодовършване -> Изчисти паролите". Понеже при мен е на BG, на английски трява да е нещо като: "Tools -> Options -> Contents -> Autocomplete -> Clear passwords", не го помня наизуст :)
Но, ако това не оправи нещата, все пак дай повече инфо: какъв браузър ползваш, коя версия, как точно и къде се проявява този проблем. Иначе си e чиста проба врачуване и гадаене :)

Wipe them out! All of them!

Автор Dockera (Хамалин)
Публикувано21.09.02 14:55

А с френския как си...?!?
След действието, което ти описа RuNnlnG^WiLd - може за всеки случай и бисквитките да си изчистиш...

"...Аз нищо не поисках,
тя нищо не узна..."

Тема Re: Не се смейте знаещите и можещитенови [re: Muruka]  
Автор инaт ()
Публикувано21.09.02 15:13

Това с книжките си го мисля отдавна,само дето не съм минала в действие

Тема Re: Не се смейте знаещите и можещитенови [re: RuNnlnG^WiLd]  
Автор инaт ()
Публикувано21.09.02 15:20

Много благодаря,ще пробвам след малко.
Чак ти завиждам за българската версия,идеално за такива като мен./кратка пауза за пробата/
Стана,стана
Кажи сега кво пиеш

Тема Re: Не се смейте знаещите и можещите [re: инaт]  
Автор RuNnlnG^WiLd (mad dog)
Публикувано21.09.02 15:24

само водка :)
е, и ракийка понякога де хе-хе, нали сме в BG все пак.
Радвам се, че съм помогнал.

Поздрави!

Wipe them out! All of them!

Тема Re: Не се смейте знаещите и можещитенови [re: Dockera]  
Автор инaт ()
Публикувано21.09.02 15:26

Ами аз затва съм зле с английския,щото съм добре с френския.Вместо да уча единия,практикувах другия.
Вече знам как става,а пък бисквитките си ги чистя редовничко

Тема Re: Не се смейте знаещите и можещитенови [re: RuNnlnG^WiLd]  
Автор инaт ()
Публикувано21.09.02 15:29

Вече ти поръчах бутилка финландска и мезенце по твой избор.
Приятни почивни дни ти желая.

Абе я виж кво временце е навън,как ти се стои пред монитора

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.