|
|
|
Тема
|
Opera vs mail.bg - HELP
|
|
| Автор | Oпepeн пeвeц (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.09.02 13:24 |
|
|
Отскоро ползвам Опера и всичко е супер, но имам проблем: не мога да вляза в mail.bg от нея. Пиша си данните, натискам си бутона "вход" и нищо не помръдва! Щраках какви ли не настройки, обаче нищо. Някой има ли идея как да се оправи това?
| |
|
|
|
Най-вероятната причина е, че не ти е разрешен JavaScript-a в Opera-та. За да го разрешиш, натисни F12 и от падащото меню избери "Разреши JavaScript" или ако браузъра не ти е "българизиран" - "Enable JavaScript" (май такова нещо беше). После зареди www.mail.bg и предполагам, че този път ще успееш да влезеш в пощата си.
Успех!
P.S. ако не стане така, пиши пак.
Забележка: В mail.bg, потребителското ти име е от рода на "username@mail.bg", a не само "username". Ако не ти е разрешена употребата на JavaScript, при напускане на полето за потребителско име, няма да се добави автоматично "@mail.bg" в края на името ти.
Wipe them out! All of them!Редактирано от RuNnlnG^WiLd на 20.09.02 14:21.
| |
|
Тема
|
Re: Opera vs mail.bg - HELP
[re: RuNnlnG^WiLd]
|
|
| Публикувано | 20.09.02 15:18 |
|
|
Разрешил съм Javascript, допълва ми @mail.bg в полето, но въпреки това не влиза в кутията.
| |
|
|
|
чудна работа ... А при натискането на бутона за влизане в пощата, не ти ли съобщава нещо от сорта на: "...a script wants to read the password..."? Защото, ако те пита за потвърждение, и ти отговориш с "No", тогава няма да можеш да влезеш в пощата, и това обяснява всичко. Все пак, едва ли това е причината. Твърде е елементарно за да е това.... Нека и някой друг да сподели опит...
Wipe them out! All of them!
| |
|
Тема
|
Re: Opera vs mail.bg - HELP
[re: RuNnlnG^WiLd]
|
|
| Публикувано | 23.09.02 11:14 |
|