Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:40 08.01.26 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!!нови  
Авторkinti (Нерегистриран)
Публикувано19.09.02 13:31

Zdraveite eto tuka mozje da iskarate relni parichki ot neta.Davam vi tozi link koito e v kraja na objavata klikate i se regvate prez nego.Zashto prez nego az sam pocheten chlen tam i tochkite koito poluchavata sa po golemi na minuta.Prosto e regvate se instalirate si posle edin bar koito vi sedi otdolu na monitora na koito tekat reklami ne e nuzjno da klikate po tjah samo bara da si sedi i vie da ste onlain:))i padat parichki mozje na mesec samo ot bara da si dokarate po 300-400 USD.A kato se rgistrirate v tazi sistema mozje da izkarvate pari i ot e-mali i ot igri onlain.Tezi sa izpitani imani v grafata im pri /ima nashta dyrzjava BG/ registracija i poluchavsh i parichki ot tjah prosto eto tuk klini i se registrirai:
http://www.spedia.net/cgi-bin/tz.cgi?run=show_svc&fl=8&vid=3448883
Vazjno!!!! e da posochite tochen adres kadeto da vi idvat chekovete ot poshtata mozje da si gi osrebrite v povecheto banki v BG.I drugoto trjbva da ste aktivni kato go instalnete spedia bara t.e da klikate po stranici kadeto si iskate prosto kogato sveti udivitelnata v zeleno togava vi meta na smetkata pointsove

Тема Re: Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!!нови [re: kinti]  
Автор sane (in)
Публикувано19.09.02 15:10

мина му модата отдавна на това губи_време

Тема Re: Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!!нови [re: sane]  
Публикувано19.09.02 15:11

za tebe gubi vreme za nekoi hora pari ....plashtat si horata

Тема Re: Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!! [re: kinti]  
Автор sane (in)
Публикувано19.09.02 15:20

и колко кинта ти платиха досега?
щото аз получих два чека по $5 :(
няма да ми покрият и банковата такса

Тема Re: Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!!нови [re: sane]  
Публикувано19.09.02 17:42

tuka po malko ot 30 usd neizplashtat az sam osrebril 2 cheka za po 190 i 270 USD bez da se napyvam mnogo mnogo tezi plashtat regni se pres moja link togava ti davat poveche parichki na chas.....

Авторidiot (Нерегистриран)
Публикувано19.09.02 18:28

Ами хайде сканирай ги и ги качи някъде, за да ги видим (можеш да изтриеш името си, но нека се вижда `България` и датата) - много ми е интересно Spedia да ти дадат толкова пари. Да не мислиш, че не сме чували?! Ако си мислиш, че ще събереш някой, който да кисне в нета, а ти да прибираш "пачките". покажи чека, за да сме сигурни, че не ни пързаляш

Тема Re: Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!!нови [re: idiot]  
Публикувано19.09.02 19:09

E kade da go kacha bre kakvo da pribiram vseki vzima kinti to si e taka az sam pocheten membar i kato vlezesh prez moja link i se regnesh se vzimash po 0.48 centa na chas samo ot spedia bara a inache vzimash po 30 centa pomisli malko vseki vzima pari ...nasila nikoi nekaram prosto davam predlozjenie na xiladite koito se rovat v neta da pechelat ot tova

Авторidiot (Нерегистриран)
Публикувано19.09.02 19:59

1. Вземи чека с многото долари.
2. Отвори скенера.
3. Сложи чека и затвори скенера.
4. Сканирай.
5. Качи сканираното изображение на някой сайт и ми дай в този форум връзка към него, за да мога да го отвора и да се уверя с очите си, че си спечелил толкова долари. Нека ясно се виждат страната и града ти, датата...

Звучи невероятно Spedia да са се изръсили с толкова пари. Всъщност мислех, че са фалирали. Сигурно си мислиш, че си открил нещо супер невероятно и се чудиш как не го знаем... Всъщност позабравено е, мили мой, просто позабравено.

Автор Пeтъp_ (linux fen)
Публикувано19.09.02 20:21

никой нищо не плаща вече

живей за мига

Тема Re: Lesni Pari ot neta plashtat v BG!!!нови [re: idiot]  
Публикувано19.09.02 22:00

njamam skener no shte namera shte skaniram shte se svurzja s nekoi s sait edin imav v goto.bg v negovija host she go lepna i shte ti pisha...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.