|
Тема
|
Да еба БГ-нет картите за 1 месец...
|
|
Автор | ДaBиГo... (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.02 12:11 |
|
Ебати ебаните карти, никога няма да си взема вече?       
| |
Тема
|
Re: Да еба БГ-нет картите за 1 месец...
[re: ДaBиГo...]
|
|
Автор |
PlM (Kak si Moi ?) |
Публикувано | 02.04.02 13:15 |
|
slu4aino da download-va6 s max 1,5kB ? 
| |
Тема
|
[re: PlM]
|
|
Автор | nn (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.02 16:05 |
|
Случайно "свалям" с 3700 bps (аналогова лния и външен Acorp 33.6) и единственият ми проблем е, че между 22:00-23:00 всяка вечер връзката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се разпада и после се виждам в приключение (между 10-30 минути) докато се вържа. Обаче през останалото време просто няма за какво да се оплача. В момента например, съм свързан близо от 9 часа и връзката не се е разпадала, а говорим за през деня все пак Вечер е същата работа, с изключение на оня интервал. За 20 лева не мисля, че човек може да има каквито и да било претенции - супер съм доволен.
-n
П.П. Още едно малко проблемче - форума на Фрее-то (ТЛ) се отваря СУПЕР БАВНО, но и с т'ва се свиква, не е болка за умиране, още повече ако човек го "преслушва" само надве-натри през няколко дни 
| |
Тема
|
[re: nn]
|
|
Автор |
alexbg67 (Недоразбрал ;)) |
Публикувано | 04.04.02 20:51 |
|
Форума на Фрии е доста тежък с това ново пхпбтамквобеше и ако в същото време теглиш или отваряш друго, не се чуди... При тази скорост не стига.
Все за нещо ще намери
да се начумери...
Винаги намирам причина
| |
Тема
|
[re: alexbg67]
|
|
Автор | nn (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.02 23:54 |
|
Не, не... Не става въобще въпрос да тегля нещо друго - само Форума зареждам и ми отнема около 1-2 мин (не съм го засичал точно, но е доста във всеки случай). Иначе с друго не съм имал ядове засега, особено пък с връзката навън 
| |
|
|
|
|