Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:31 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема Да еба БГ-нет картите за 1 месец...нови  
АвторДaBиГo... (Нерегистриран)
Публикувано02.04.02 12:11

Ебати ебаните карти, никога няма да си взема вече?

Тема Re: Да еба БГ-нет картите за 1 месец...нови [re: ДaBиГo...]  
Автор PlM (Kak si Moi ?)
Публикувано02.04.02 13:15

slu4aino da download-va6 s max 1,5kB ?

Тема Re: Да еба БГ-нет картите за 1 месец... [re: PlM]  
Авторnn (Нерегистриран)
Публикувано04.04.02 16:05

Случайно "свалям" с 3700 bps (аналогова лния и външен Acorp 33.6) и единственият ми проблем е, че между 22:00-23:00 всяка вечер връзката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се разпада и после се виждам в приключение (между 10-30 минути) докато се вържа. Обаче през останалото време просто няма за какво да се оплача. В момента например, съм свързан близо от 9 часа и връзката не се е разпадала, а говорим за през деня все пак Вечер е същата работа, с изключение на оня интервал. За 20 лева не мисля, че човек може да има каквито и да било претенции - супер съм доволен.

-n

П.П. Още едно малко проблемче - форума на Фрее-то (ТЛ) се отваря СУПЕР БАВНО, но и с т'ва се свиква, не е болка за умиране, още повече ако човек го "преслушва" само надве-натри през няколко дни

Тема Re: Да еба БГ-нет картите за 1 месец...нови [re: nn]  
Автор alexbg67 (Недоразбрал ;))
Публикувано04.04.02 20:51

Форума на Фрии е доста тежък с това ново пхпбтамквобеше и ако в същото време теглиш или отваряш друго, не се чуди... При тази скорост не стига.

Все за нещо ще намери
да се начумери...
Винаги намирам причина

Тема Re: Да еба БГ-нет картите за 1 месец...нови [re: alexbg67]  
Авторnn (Нерегистриран)
Публикувано04.04.02 23:54

Не, не... Не става въобще въпрос да тегля нещо друго - само Форума зареждам и ми отнема около 1-2 мин (не съм го засичал точно, но е доста във всеки случай). Иначе с друго не съм имал ядове засега, особено пък с връзката навън

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.