Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:11 15.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Интернет
*Кратък преглед

Тема wij kak da wzeme6 $5 sega i o6te wseki denнови  
АвторDark (Нерегистриран)
Публикувано18.11.01 14:31

Компанията Clicks4u плаща за посещения и оценка на сайтове. Предлагат ви да разглеждате и да поставяте оценка по петобалната система и ако вашия отговор съвпада с мнението на мнозинството, Ви активират един билет с 3 цифри. И така до максимума 30 билета на ден.

Всеки ден се разиграва лотария с тези билети и ако сте улучили 3 цифри получавате 2000 кредита, за 2 цифри - 50 кредита, за 1 цифра - 3 кредита. Кредитите може да обменяте по всяко време по курс 1 кредит 1 цент. Ако в деня на регистрацията си в системата активирате всичките 30 билета получавате и бонус от 5 долара. Плащането става при събиране на минимум 25 долара по вашата e-gold сметка. Регистрирайте се в e-gold - чрез тях мойете да получавате и чекове.

Най-важното са някой тънкости при работата в системата. В Site Account укажете Site Category=Paid To Surf и най-главното Site Language=Russian. Това ще ви спести много време защото всички показвани сайтове ще бъдат на руски или български език и оценката за всички е "Poor" - т.е. за активирането на билетите за деня ще трябва да разгледате 30 сайта и в крайна сметка няма да се налага да познавате нищо.

Всеки ден активирате своите 30 билета в раздела EZ-Win Hits. Разиграването на лотарията е следващия ден. На ден събирате от 3 цента до 20 долара в зависимост от късмета ви, така че заработването на 25 долара не е голям проблем. След всяко разиграване click-нете върху връзката "Click here to claim" в този раздел и ще видите колко сте спечелили. После отидете в раздел "Statistics" включете полето "Gather Credits", поставете 0 (нула) в поле Credits to Spend" и click-нете на бутона "Sell gathered credits for $ 0.01".

След това можете да проверите от менюто "Account" общата заработена от вас сума до момента. При натрупване на определените 25 долара след 7 до 10 дни автоматично изпращат сумата на вашата е-gold сметка.

За регистрация : http://www.clicks4u.com/X103652/signup.shtml

Тема Re: wij kak da wzeme6 $5 sega i o6te wseki denнови [re: Dark]  
Автор Delwin- (niakakuv si tam)
Публикувано18.11.01 19:24

tolkoz glavobolia za 10 lv?!?

Тема Re: wij kak da wzeme6 $5 sega i o6te wseki denнови [re: Delwin-]  
Публикувано18.11.01 19:39

Ami az pla6tam za net po 20lv na mesec i pri uslowie 4e wzimam po $15 i powe4e dolara na mesec za 15min do 30min na den 6te prawia kakwoto triabwa za da gi wzema. O6te powe4e 4e tuka niama nikakwi ograni4enia za towa kolko moje6 da naprawi6 - moje6 da registrira6 i 100 4oweka koito ne sa6testwuwat. Te ti sikat samo ime i email a parite gi pra6tat na bezplatno sazdadenata ti e-gold smetka. Samo w e-gold triabwa da ti e to4en adresa, a pri clicks4u pi6e6 samo nomera na e-gold. tuj zna4i 4e moje6 i 100-te 4oweka da pra6tat na edna e-gold smetka parite. Zawisi ot teb kolko iska6 da spe4eli6 - powe4e pari powe4e wlojeno wreme

Тема Re: wij kak da wzeme6 $5 sega i o6te wseki denнови [re: Delwin-]  
Авторarokh (Нерегистриран)
Публикувано23.11.01 08:39

:)))

Тема Re: wij kak da wzeme6 $5 sega i o6te wseki den [re: Dark]  
Автор John (True Gamer)
Публикувано26.11.01 18:07

makar che me symnqva shte ti napravq nqkolko refferal to4ki, a az shte vidq dali Spedia shte mi izplati $38.

Тема Re: Spediaнови [re: John]  
Публикувано27.11.01 09:23

Neznam, i az sam probwal sas Spedia ama wse imah naikakwi problemi. Ti imash li problemi i kolko pla6tat na 4as?

Тема Re: wij kak da wzeme6 $5 sega i o6te wseki denнови [re: John]  
Авторarokh (Нерегистриран)
Публикувано27.11.01 10:31

pra6at ama vzimat $4 za dostavkata po po6tata. i ot bankata 6te ti vzemat $5 do $7 za osrebriavane taka 4e smiatai kolko 6te ti ostanat. po dobre iz4akai i suberi pove4e

Тема potwarjdenie za poredno polucheno plastaneнови [re: Dark]  
Автор oggin ()
Публикувано04.12.01 11:29

clicks4u platiha za poreden pyt

eto izwlechenieto ot e-gold accounta mi

12/2/01
14:39 Payment Received 4462012 Gold +0.091740 153962 25.10 US$ 273.60
From: Clicks4U
Memo: Clicks4U Member 55289

Have a nice day and please SMILE !!!
----------------------------------------
zeleno.org

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.