Тема
|
нещо което ми направи впечатление
|
|
Автор | silent (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.01 21:29 |
|
но на което не мога да намеря обяснение...........значи от дълго време използвания от мен браузер е нетскейп.........днес ми се наложи да форматирам диска заради ебания уиндоус мамицата му и понеже ми писна да качвам програми реших да сърфирам с екплоръра и ми направи впечатление че графичните файлове ги изобразява с чувствително по лошо качество
някой имал ли е подобни впечатления и евентуално на какво може да се дължи
това..........нямам идея ............  
|
|
Тема
|
Re: нещо което ми направи впечатление
[re: silent]
|
|
Автор |
THE Web (</title>) |
Публикувано | 22.07.01 21:45 |
|
Netscape и качество- това са 2 различни неща,нямащи допирна точка
|
|
Тема
|
Re: нещо което ми направи впечатление
[re: silent]
|
|
Автор | Selskiq ldiot (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.01 00:29 |
|
Качи си една опера www.opera.com и после ще се чудиш защо ли си ползвал тоя нетскап. И за не ползвам IE защото едно че не ми харесва и второ че 70% от времето съм под Линукс , но и тоя нетскап ме беше изтормозил преди да излезе Опера 5. Слава богу спряха разработката му.
|
|
|
с две ръце за Опера и от мен
мисля, че не си първия който се отказва от НС (под линукс) за сметка на Операта, а съм сигурен не и последния
but I`m still not content
|
|
|
Хехе защо пък да е първия? Ми то нетскейпа под линукс е по-бъгав отколкото тоя дето е под вин.... Между другото за Уиндоус няма по-добър браузър от МСИЕ - просто страниците изглеждат мизерно и калпаво под операта, нетскейпа и компания, да оставим настрана тея дето изобщо не се виждат като хората(клубовете на дира, пък и направо целия дир са жива трагедия под нещо различно от МайкатаСИЕбало
Подпис........
/не се чете/
|
|
|
нека да не се съглася с теб
аз съм под опера и нямам проблеми с дир-а, каквито имам с ИЕ4
единствената причина, поради която операта понякога дразни е това че кешира много. но това е относителен недостатък
but I`m still not content
|
|
Тема
|
Re: зависи
[re: enchanted]
|
|
Автор | TD (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.01 20:05 |
|
И аз харесвам Операта. А може ли да ми помогнете за крак, който да ме отърве от тъпия банер на Opera 5.02.
|
|
Тема
|
Re: зависи
[re: TD]
|
|
Автор | Selskiq ldiot (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.01 22:56 |
|
za windows seriiniq nomer koito trqbva da vuvedesh ot help - register e
w-WckeE-uPFUX-tumEf-a8aRc-Uh3Dy
ako ti trqbva za linux shte ti go dam utre shtoto sega pisha ot nothebook-a si a na nego nqmam linux
|
|
Тема
|
Ми що с IE4 ?
[re: enchanted]
|
|
Автор | Учyдeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.07.01 10:50 |
|
Нали вече сме на IE5.5 SP1, нещата са доста различни.
|
|
|
opera 5.0 za linux
u-UtDHD-hvexX-46Kbn-LESFb-h5CSX
|
|