Тема
|
Кои сайтове предлагат беазплатни телефонни разг.
|
|
Автор | call (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.01 01:24 |
|
Интерсуват ме разговори до USA. Не знам от кога, но Dialpad и Hottelephone са вече платени.Останаха ли такива които са безплатни.
|
|
Тема
|
Re: Кои сайтове предлагат беазплатни телефонни разг.
[re: call]
|
|
Автор |
Yourii (aka rider) |
Публикувано | 20.06.01 01:51 |
|
ami ... daje i da sa plateni .. vse ti izliza po evtino ot tova na BTC
just hear the click of one key typing, it's f*cking incredible
|
|
Тема
|
[re: Yourii]
|
|
Публикувано | 21.06.01 22:48 |
|
Добре ти имаш ли идея за такива услуги. Днес рагледах Net2Phone тарифите са изгодни но тъкмо щях да си взема жетончета за 15$ и се сетих че може и по изгодно да има. Не знам тия защо имат тарифи за живеещи в Америка и извън нея. Какво ги бърка като "набиращия" ползва интернет. Ако да кажем се вържа като US гражданин (не знам дали е възможно) около 3c/мин е добре но другата тарифа над 10c/мин не ме кефи толкова. 10мин Net2Phone = 1БТК на пръв поглед добре но качеството е друго все пак особено за 33.6 като при мен.
Моля ако знаеш някоя друга по изгодна и по евтина услуга да ми кажеш.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 22.06.01 08:22 |
|
BTW някаде бях чул точно обратното на това което казва YIURIII (или там как беше), а именно че през Net2Phone излиза по скъпо от колкото през БТК, ама незнам каде...
"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът."
"На всяка звезда, живот има." - Гьоте
|
|
Тема
|
[re: KlD]
|
|
Публикувано | 22.06.01 10:47 |
|
Ami zamisli se malko, BTK taksuwa do USA kym 60imp/min koeto s DDS e kym 1.85$/min kak da go srawnqwam s 0.05/0.10 max koeto dawat Net2Phone Move da sa ti kazwali 4e izliza po skypo da se obavdash ot Bg do Bg togawa e kym 0.30/min i mnogo qsno 4e shte e po skypo no pyk koi li shte iska da polzwa takowa neshto
Namerih usluga 0.019$/min samo ne znam kakwo shte e ka4estwoto oshte ne sym se aboniral
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
flea () |
Публикувано | 22.06.01 18:17 |
|
добре де, ами как става абонирането, ако нямаш кредитна карта?! 
|
|
Тема
|
[re: flea]
|
|
Публикувано | 23.06.01 02:34 |
|
При Net2Phone мисля че може да пратиш парите по wire или с чек но за iConnectHere ти е нужна кредитна карта.Все пак можеш да си извадиш кредитна карта вече срещу 200$ депозит, което не е много сравнено с това което беше преди :)
|
|
Тема
|
|
|
Автор | flea (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.01 16:16 |
|
samo sreshtu 200? no sigurno iskat da imash stabilen dohod sled kato stava duma za kreditna karta. a znaesh li dali ne moze da se izvadi debitna visa ili mastercard? predpolagam che iziskvanijata shte sa dosta po-ponosimi... 
|
|
Тема
|
[re: flea]
|
|
Публикувано | 23.06.01 21:13 |
|
Ами по принцип това е дебитна карта но се води като кредитна и единствения недостатък е това че разполагаш само с парите, които си внесъл. Казах недостатък но то си е живо предимство, все пак ще можеш да се ограничваш и да не те е страх толкова от измами.
Имаш възможност за:
Visa и Mastercard в ОББ
MasterCard в Инвестиционна
Visa в Булбанк
В ОББ става най-лесно -14 дни. Издаването струва 25$ (картата се преиздава всяка година също 25$) минимален остатък 200$ Попълваш договора внасяш парите и я взимаш след 2 седмици не ги вълнува колко пари имаш, те си го взимат тяхното с кожодерските си такси :)
В Инвестиционна имат някакви формалности пробвай може да мине номера с тебе.Там мисля че им били много ниски тарифите за теглене това е важно защото в момента от ОББ ми взимат по 1$ на всяко теглене от банкомат или по 1% от изтеглената сума на касата, а ако банкомата не е на ОББ към 5$ на теглене :)
В ОББ може да се абонираш за безплатно интернет или GSM банкиране и да си проверяаш статуса редовно (много е удобно) и в Инвестиционна имало нещо подобно но май не е толкова професионално.
Булбанк е дървена банка няма да я коментитрам :)
Както виждаш имат си предимства и недостатъци избери тези които взимат най-ниски такси. Ако ще пазаруваш само по интернет това не е от голямо значение защото за такива транзакции таксите са много малки, някакви центове мисля. Ако ще теглиш пари редовно от банкомат те удря яко в джоба :) Имай едно наум че някой сайтове не приемат потребители от България или трябва да се свържиш с тях директно :)
Айде сумати нещо изписах :) можеш да провериш и в сайта на ОББ за повече информация. www.ubb.bg в услуги.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | ansy (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.01 19:17 |
|
Така както гледам първият ти и основен въпрос нещо се разми. И мен страшно много ме интересуват безплатните разговори със САЩ, но не мога да намеря програма. Май тук не е мястото да я търсим
|
|