|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Експеримента да не замира?
|
|
Автор |
Stranger78 (Avatar) |
Публикувано | 06.03.02 12:12 |
|
Здравейте!
Какво става с този експеримент? Струва ми се че двамата интернавти вече не влизат в чатовете на ДИР, нито пък пишат във форума...Дневниците им не са актуализирани от 1-ви март, въпреки, че преди това редовно писаха...
Вместо това се появяват фалшиви интернавти, които дори не се свенят да си го признаят.
Какво става? Това ли бе края на експеримента?
Stranger in a strange land
| |
Тема
|
Re: Експеримента да не замира?
[re: Stranger78]
|
|
Автор | Beнeлин Гaнeв Jr. (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.02 14:19 |
|
Пепел ти на ръцете, страннико
Що никой не ти отговаря? Ти си един от малкото, дето пишат в тоя клуб по темата, пък....
Аре и аз да питам с тебе, белким някой счете и реши да отговори
| |
|
Просто ми е интересно...Надявам се да греша в предположенията си все пак.
| |
|
къде са ги попълвали?? дайте някакъв линк.
Аз писах на момчето, но той твърди, че сайта още не бил готов - трябвало му още няколко дена.. къде са тогава тези дневници, за които говорите??
На мен ми е интересно.. въпреки, че така, с тази техника само и аз се навивам да седя в един апартамент... 
| |
|
Приятелю, експериментът свършва на 28 май!!!

Опасявам се, че този форум се превърна в абсолютна клепаница. Само забележи каква посещаемост имат сериозните теми в сравнение с темите, които по някакъва начин засягат личния живот на двамата интернавти!
По принцип хората влизат във форумите, за да си изкарват кирливите ризи... Страшно се надявах нашият форум да прави изключение и тук да си говорим за истинските неща, касаещи ИТ в България и в частност експеримента. Винаги обаче ще се намират хора, които да сочат с пръст мен и Ани и да ни обсъждат като хамстери затворени в клетка.
Съжалявам, че така се получи!!! Ако има хора готови да дискутират, без непременно да показват среден пръст на всичко, което не им допада, съм готов да стоя тука денонощно ...
Надявам се ме разбираш!
This human has performed an illegal operation and will be shot down!
| |
|
заповядай при нас в клуб GSM. Там рядко си говориме за странични работи. Не че не се случва, но основно са телефоните 
| |
|
Марине, не ме разбирай погрешно. Подкрепям ви.
И аз се дразня от всичките тези глупости, дето се изговориха за вас. Напълно си прав да се ядосваш. Както казах вече веднъж: Форумджиите показаха, че не приемат експеримента.
Но това си е за тях. Това е че тук е пълно с всякакви жадни за клюки, не бива да убива ентусиазма ти. За съжаление, наясно съм с....хъм, нека дам пример: сред простаци умния може да изглежда и като глупак. Случвало ми се е. В казармата примерно.
Дръжте се и двамата и не се давайте. Това че зададох въпроса беше, защото се притесних, а не от злорадство.
за съжаление, повечето хора търсят "своята" истина и човъркат и постоянно се съмняват...особено ние българите
Успех!

| |
Тема
|
Re: Експеримента да не замира?
[re: Stranger78]
|
|
Автор | lnternaft2OO2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.02 15:12 |
|
Darja se za Ani - da znaish kak qko sam se hvanal samo!
| |
|
Дааа... много си прав. Изглежда злобата унищожава този форум. Нищо ново под слънцето. Единствено мога да кажа, че в клубовете на ДИР-а май не държат на добрия тон - а аз съм отвратен. На твое място и аз нямаше да влизам тук.
Трием 'сичко сръбско и записвам само хеви метъл
| |
|
Let the dream come true 
Welcome to the real world
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|