|
Тема
|
Търся инфо за "практикорп - България АД"
|
|
Автор | smaller (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.08 16:32 |
|
Здравейте на всички.
Опитваям се да добия някаква информация за "Практикорп-България АД" - фирма с офис в Бургас. Например с какво точно се занимават, каква е работната обстановка, колко служители има, в какви граници се движат заплатите на служителите и т.н.
Тъй като неможах нищо да намеря в нета ще съм ви много благодарен ако някой ми помогне с мнение.
Предварително ви благодаря.
| |
Тема
|
Re: Търся инфо за "практикорп - България АД"
[re: smaller]
|
|
Автор | aнo (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.08 05:28 |
|
Изключително гнусна фирма. Не плащат редовно (и малко), лъжат, не осигуряват. Собственика е едно куку в америка на което не му дреме кво става в фирмата и е назначил баща си пенсионера и братовчеда (строител) за директори да "движат" фирмата и да строяват служителите. Трябва да се цедят максимално да има парички за кукуто. Проектите са изсмукани от пръстите. Едва издържах 1 месец с идеята че нещо се бъркам. стойте надалеч.
| |
Тема
|
[re: aнo]
|
|
Автор | Stormhead (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.08 17:57 |
|
Я, ама те още ли работят?
Бегай далече...
| |
Тема
|
[re: aнo]
|
|
Автор | practi (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.09 13:31 |
|
ано. Мисля си че ти си Тано. Сещам се че първо беше тестер по делфи проекта и след един месец изтри всичко по него. Благодарим че програмистите си пазят нещата на локалния компютър. След това беше с# програмист и след два месеца четене и правене най-мъдрото беше "Абе какво е това сет и гет за един клас?". Аре пак на делфи - надявам се си се научил че OpenFileDialog контролата не може автоматично да отваря файлове само като си я поставил върху формата. Трябва и малко код да се напиши. Писал си бил на java ( мене лично ме съмнява че можеш да познаеш java код от първия път) и на php (тука съм сигурен, че ще го познаеш - ама няма да можеш да го разчетеш). Бил си работил един месец :) Хайде помисли си пак - май беше една година и накрая ти биха шута.
Със здраве
| |
Тема
|
[re: smaller]
|
|
Автор | Edin (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.12 11:28 |
|
Бягайте далече от тази фирма. Всичко казано по-горе е вярно. Освен всичко са и хора, които не държат на думата си. Отвратен съм , че се случи да ги познавам. Но живота не винаги е розов ;). Ако искате да научите историята на фирмата питайте как измамиха Бусофт преди години и излъгаха всичките им програмисти (около 20 човека) да ги напуснат, след което с клизми работиха около 2 години по някакви пикливи нискобюджетни проекти. После уволниха всички и излъгаха няколко човека да им работят при заплащане на приключен проект. Изненадан съм че в момента (2012 година) са пуснали пак обява да търсят хора да им работят (останаха ли такива, които не са опарени от тях в Бургас???) ...
| |
Тема
|
[re: Edin]
|
|
Автор | the1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.12 13:12 |
|
Това е фирма с много лош имидж. На т.нар. "интервю" направи впечатление високомерно отношение спрямо кандидатите. Единственото от което се интересуваха е каква заплата очакваш. Нямаше едно въпросче свързано с програмиране. Интервюиращият направи много лошо впечатление. Останах с впечатление, че търсят студенти последна година, които да експлоатират и да им плащат сума колкото на продавачка на Александровска.
| |
|
|
|
|