Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:41 07.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Трагедията в Индиго
*Кратък преглед

Тема shte zabravim li??нови  
Автор bobby2 (nekuv)
Публикувано17.10.02 14:58

sled kato chetoh foruma osuznah dve neshta. ednoto e che vsichki sa se poburkali i e meko kazano tupo da se psuvate i obijdate taka . prosto horat imat razlichni mnenia. estestveno che shte se nameri niakoi koito da ne misli che triabva da se vdiga takuv shum pokrai tragediata. az lichno ne sam ot tiah. no ne za tova iskam da pisha. prosto iskam da popitam dali pravilno mislia: znachi spored men v nachaloto horata vseki den se seshtaha i govoreha za tova koeto stana v indigo. posle sled okolo 2 sedmici horata - kum tiah prichisliavam vsichki-politici, obiknoveni grajdani i vsichko drugo za koeto mojete da se setite. ta posle stana prez mesec. vseki se seshtashe za tragediata na vsiako 22-ro chislo. (ne sam siguren dali stana na 21 ili na 22 dekemvri) . sled 1-2 godini shte se seshtame za tiah samo prez godina - na 21 ili na 22 dekemvri. i kato cheli sled okolo 2-3 godini vsichki shte sa zabravili za tova. imam i edin drug vapros. zashto triabva da se seshtat upravliavashtite kakvo triabva da se napravi za da se predotvrati neshto losho, samo kogato tova losho neshto stane????? ei tova ne moga da si go obiasnia. dano ste me razbrali!!!

Тема Re: shte zabravim li??нови [re: bobby2]  
Авторuvi (Нерегистриран)
Публикувано18.10.02 11:56

Moje bi tova se sluchi za da subudi horata i da gi napravi po-dobri...no uvi

Тема Re: shte zabravim li??нови [re: uvi]  
АвторBLONDY (Нерегистриран)
Публикувано11.12.02 21:27

ME4TAI SI DA STANEM PO DOBRI NA KUKOVO LJATO MILI MOI 4ATARI

Автор(^_*) (Нерегистриран)
Публикувано11.12.02 23:28

Аз да си призная, недочетох форума... просто не виждам какво място има поне началото на предишната тема на това място... Но не исках това точно да кажа.

Според мен много хора ще забравят. Ще забравят, защото си имат достатъчно техни проблеми или пък, защото изобщо си нямат и не желаят да се обременяват с чуждите такива. Политиците може и да се сетят като наближат изобори, но едва ли... те нищо не направиха и не могат от това да трупат ползи. Ще запомнят родителите, близките, приятелите... И други хора, разбира се. Аз вярвам, че ще запомня!
Знаете ли, подобни трагедии се случват и в други държави, много по развити от нашата, това е някакъв вид случайност, фатално стечение на обстоятелствата. За този случай могат да се обвиняват много хора, окоито са пренебрегнали по нещо "малко" от задълженията си... грешното малко... Непростимото според мен е поведението на бърза помощ в тази ситуация. Защото, ако тя бепе дошла за по малко от 40 мин. може би някой от тези деца щяха да са живи? Това според мен е най-ужасното!

Тема Re: shte zabravim li?? [re: (^_*)]  
Автор bobby2 (prezident)
Публикувано12.12.02 21:41

ami taximetrovite shofiori? ako biaha spirali sega sus sigurnost shtiaha da sa jivi tezi deca. decata mahaha na taxitata da spirat ama te ne... posle vuv vesnicite cheta "te sa mislili che decata sa piani". kakvo znachi tova??? KATO CHE LI NIKOGA NE SA KACHVALI PIANI HORA. i to vuzrastni. a pianite deca izobshto ne sa opasni.

Автор(^_*) (Нерегистриран)
Публикувано12.12.02 23:14

Честно казано тях не мога да ги виня. Всъшност аз не съм била там, но не само такситата, изобщо коли не са спирали. Имам шофьорска книйка от няколко месеца, и аз не бих спряла. Не от коравосърдечие, просто няма да предположа, че нещо такова се е случило. А има и друго, не е тайна, че там се използваше алкохол и пияни деца в района са се срещали... Не мисля че можеш да винип някой който не е знаел...
Но и да търсиш виновните, има ли смисъл? Важни са причините!

Тема Re: shte zabravim li??нови [re: (^_*)]  
Авторbobby2 (Нерегистриран)
Публикувано13.12.02 12:57

e da, prava si, ama taxitata vinagi si spirat, aide i az da sum /obiknoven shofior/, i az niama da spra estestveno, no ako sum taximetrov shofior ...! i vse pak , verno, ne sa vajni chak tolkova vinovnite a i prichinite ne sa ot nai-vajnite, mnogo vajni sa posledicite i tova kak horata se otnasiat kum tova kakvo e stanalo!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.