Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:31 13.11.25 
Я! Архивите са живи
   >> Трагедията в Индиго
*Кратък преглед

Тема БОГ ДА ПРОСТИ ДЕЦАТА! ВИНОВНИ СМЕ!нови  
АвторKOMИCAPЯ (Нерегистриран)
Публикувано29.01.02 21:41

Съжелявам и 40 дни след трагедията мисля, че е време да подкрепя публично исканите ограничения!!!Защото си ги заслужавате!!! Най-строги ограничения за оня Шамар-мамар с мръсни песнички! Само простаците го слушат тоя! Не впечетлява с текстовете си и дано се усети за да не го цензурира Б.Борисов!!!
а за децата и аз съм отговорен, че не проверихме Индиго когато бях на власт! Бог да прости тях и нас!

Тема Re: БОГ ДА ПРОСТИ ДЕЦАТА! ВИНОВНИ СМЕ!нови [re: KOMИCAPЯ]  
АвторБoйko Бopиcoв (Нерегистриран)
Публикувано29.01.02 21:46

Г-Н КОМИСАР!
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И МАКАР ДА СИ СЕДЕСАР ТИ СИ ДОСТОЕН МЪЖ И ПОЛИТИК! ПОВИШАВАМ ТЕ В ПОЛКОВНИК!

Тема Re: БОГ ДА ПРОСТИ ДЕЦАТА! ВИНОВНИ СМЕ! [re: KOMИCAPЯ]  
Авторpaпъ (Нерегистриран)
Публикувано29.01.02 22:04

абе я си еби майката! шамар е богат ни беееее! луд политик

Тема Re: БОГ ДА ПРОСТИ ДЕЦАТА! ВИНОВНИ СМЕ!нови [re: paпъ]  
Автор rSKANDlNAVlJA (непознат)
Публикувано29.01.02 22:24

------------ALO!KAKVA E TAZ PROSTASHTINA!KAKVI SA TEZ ,,RAZPAVANIJA ;,PAK NA MAJIKITE?1.AKO SE POCITA TRAUR, NEKA E TAKAV!2.MOJE LI DA NE ZKACATE MAJKITE -PONE IZVESTNO VREME, ILI ZABRAVETE DA GI ZAKACATE!BASTITE SA ZA TOVA!STIGA GNUSOTII PO NETA!
JALKO ZA DECATA-NAISTINA!BOG DA GI PROSTI!

АвторKOKИ (Нерегистриран)
Публикувано30.01.02 11:31

АБЕ КЪВ СИ ТИ БЕ? ШЕ СЕБОРИШ СЕЩУ РАПЪТ И НИЕ ЛИ?
КАТ ГЛЕАМ СИ ПАНАЛ ОТ ВЛАСТ ТЕКЕ ЧЕ УТРАЙ СЕ МАЛКО!!!!

АвторЧOBEK (Нерегистриран)
Публикувано31.01.02 10:37

Нищо по-страшно и нелепо е да умират 12 годишни деца.Но защо се стигна до тук!? ....и кой е виновен!? Родителите ще съдят държавата. Защо? Нима те не знаеха къде отиват децата им! Какво прави едно 10 годишно момиченце вечер в дискотека,за която цяла България знае,че е свърталище на наркомани и други простотии,за които уж сме много загрижени.Вие виждали ли сте как се държат 5-6 деца когато се съберат на група?Започват да се блъскат,бутат, говорят си глупости с една дума държат се като стадо говеда.Виждали ли сте как се возят в превозно средство,как крещят и се държат предизвикателно, защото виждат лицемерното отношение на обществото към към т.нар."свободно" възпитание. Кой трябваше да възпита у тях толерантно отношение към околните и добри маниери? Кой?! Охранителите на Индиго ли.....?Защо не погледнем към таз тъй "велика" Америка за която толкоз говорим. Нали е свободна ,защо забранява на деца под 18 години да посещават дискотеки след определен час? И аз съм майка но първо търся вината в себе си!!! Родители, вземете съдбата на 10 -15 годишните си деца в свой ръце! Имат време да са самостоятелни и свободни! ТОВА ГИ ЧАКА СЛЕД 18-20 -ТА ИМ ГОДИШНИНА! Сега вие сте отговорни за тях, не друг!! Нашата изстрадала България не заслужава некролози на 10 годишни деца!!!!!

Тема ух на батко, сички една и съща песен гукатенови [re: KOMИCAPЯ]  
АвторFW19OA4 (Нерегистриран)
Публикувано02.02.02 23:38

Защо трябва да ограничаваме децата за това че полицията и ония заспалия, не си вършат работата? Кой допусна това заведение да стане опасно и в него да се продават наркотици? Ако това се беше случило по време на Костовото правителство сега щеше да има митинги да сваляте правителството. Но тъй като много ги обичате кривите мутри на Бойко и Монката ще поемете вината върху себе си, те са добрите ние лошите...
Аман от плиткоумие

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.