|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Тарифа за огледи
|
|
Автор |
Capa_ () |
Публикувано | 07.04.10 09:01 |
|
Нормално ли е брокери да искат по 30-50 лв. за оглед на имот?
| |
|
Според мен не е нормално...особено при сегашното положение на пазара на НИ. Ако на мен ми поискат пари за оглед, ще забравя за тази агенция.
| |
|
И аз така си помислих. Те може би пробват, където мине-мине.
Сигурно изглеждам много наивна.
| |
|
Не! Но има доста нахални сред тях, та не се учудвай....
Искам гласовете в главата ми да спрат или поне да се изчакват един друг!
| |
Тема
|
Re: Тарифа за огледи
[re: Capa_]
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 07.04.10 11:32 |
|
Има някои дето им плащаш еднократна такса 10-15лв и това е. Все пак и те се разкарват до имота и имат разходи за транспорт. Но 50лв си е чисто кожодерство, по-добре не работи с такива агенции ами си търси други, не е като да няма.
| |
Тема
|
[re: moreol]
|
|
Автор |
Capa_ () |
Публикувано | 07.04.10 11:43 |
|
30 лв. било за оглед през работен ден, а уикендите-50 лв.
Сладурана, а и аз се забавлявам на игричките им.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 07.04.10 12:37 |
|
Що не я пита през нощта колко взима .
Ем отказваш й и толкоз, пиши ги във форума, за да ги знаят другите хора и да не си губят времето изобщо.
Редактирано от moreol на 07.04.10 12:38.
| |
|
изобщо няма да дам за такса оглед. В крайна сметка те си дерат клиентите (и от двете страни) с доста тлъсти комисионни, които трябва да покриват всичките им разходи, че и доста отгоре. Това им е работата - да водят клиенти по различни имоти. Ако не ги устройва да не вземат такса за оглед, просто няма да ползвам услугите им и ще се обърна към друга агенция.
| |
|
Абсолютно прав си. Правя се на дръж-ми-шапката в началото, за да видя докъде може да стигне наглостта им. Удължавам агонията за по-тарикатите, тези, които си мислят, че са намерили златна кокошчица. Наслаждавам се бавно и продължително на светналите от алчност очички, докато не ги отрежа в сюблимния момент.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 07.04.10 16:34 |
|
И се събуди нали
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|