|
Тема
|
УПИ или НЕ ,това е въпросът
|
|
Автор |
зoo2OO (непознат
) |
Публикувано | 06.02.10 08:41 |
|
здравейте всички
има един такъв въпрос .Съсобственик съм на имот, в село край София който при издаване на нотариалния акт е записан със съответните номера но е упоменат като неурегулиран по товва време.Трябва да отбележа че фразата неурегулиран е задраскана на пишеща машина във нотарилания акт.Тъй като не съм нито присъствал нито бил по това време там нямам запис за това защо е така.Въпросът е ,възможно ли е имот сред село да е извън регулация, при положение че присъства в плана на селото имам скица на имота на улица е и е прокаран ток във имота .Подчертавам че никой изрично не е провеждал процедура по урегулирането и статута му преди нотариалния акт е бил -Поземлен Имот! Как мога да рабера дали е е УПИ, и какви са в днешно време процедурите за УПИ ? Видях една тема от преди няколко години, и не съм сигурен дали важат повечето неща или дали няма нови .За това питам :)
| |
Тема
|
Re: УПИ или НЕ ,това е въпросът
[re: зoo2OO]
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (змийче усойче) |
Публикувано | 06.02.10 11:43 |
|
В общината, вероятно имате приложена регулация... там ще стане ясно всичко!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3ъл_Дyx (вестоносец) |
Публикувано | 06.02.10 22:29 |
|
Отиваш в общината и си вадиш скица.Там пише какво е.
Дали е възможно имот насред селото да е извън регулация...не само е възможно,ами си е доста често срещано явление.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moseau () |
Публикувано | 08.02.10 09:42 |
|
Епа покажи си скицата и щи кажа веднага УПИ ли е, неУпи ли е!
| |
Тема
|
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор |
зoo2OO (непознат
) |
Публикувано | 12.02.10 20:00 |
|
да,ходих в общината и се оказаче е УПИ.Просто на старата скица от 93-та не са го написали .Иначе с цветните скици и римски цифри се обозначавали УПИ имотите
Тенкю на всички все пак :)
| |
|
|
|
|