Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:14 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Недвижими имоти
*Кратък преглед

Тема Продажба на магазиннови  
Автор pepo999 (непознат )
Публикувано14.11.09 17:59

Имам магазин който желая да продам - Велико Търново в МОЛ, 18 м2, вътрешен, цена като за един гараж 8500 евро

Тема Re: Продажба на магазиннови [re: pepo999]  
Автор abettor (адвокат)
Публикувано15.11.09 09:55

Цената ми звучи напълно приемлива.
Никоя ли АНИ във Велико Търново не прояви интерес към офертата?

Тема Re: Продажба на магазиннови [re: abettor]  
Публикувано15.11.09 13:53

миналата година го предлагах на 20 000 и имаше интерес, но не и от агенции - не ги знам как си изкарват парите

Автор ИCTИHCKATA yниKaлнa® (Заядливка)
Публикувано15.11.09 14:08

Може би миналата година агенциите са преценили, че цената е висока и затова не са проявили интерес. Тогава спря ли го от продажба, или не успя да го продадеш?

"""Винаги има поне още една гледна точка... """

Тема Re: Продажба на магазиннови [re: ИCTИHCKATA yниKaлнa®]  
Публикувано15.11.09 14:18

Не съм го спирал от прадажба. От 100 агенции в града някакъв интерес проявиха 2-3 и то от сорта да го пуснат за предлагане със материали които съм им пратил по имейл, не са ходили на място. А за цената дали е била висока не знам - такъв тип имоти се предлагаха с 50% по висока цена от моята. А и агенциите ако си подбират оферти само за които са сигурни че ще се продадат и то бързо говори зле само за тях.

Редактирано от pepo999 на 15.11.09 14:19.

Тема Re: Продажба на магазин [re: pepo999]  
Автор ИCTИHCKATA yниKaлнa® (Заядливка)
Публикувано15.11.09 14:35

Необяснимо е тогава. Не за агенциите, а защото не си го продал тогава. И сега ли никой не се интересува? Да не би пък да не е на стратегическо място във въпросния МОЛ? Или самият МОЛ да е от тези, които са непосещаеми?

"""Винаги има поне още една гледна точка... """

Тема Re: Продажба на магазиннови [re: ИCTИHCKATA yниKaлнa®]  
Публикувано15.11.09 14:41

Интерес никакъв - лошото е че половината етаж е празен, чувам че 3-4 са гръмнали кредити от банки и са ги забравили, а иначе МОЛА е в топ центъра на града

Публикувано28.11.09 19:40

може и бартер за автомобил само да има развитие - дайте идеи и предложения ако ви интересува

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.