|
Тема
|
Продажба на магазин
|
|
Автор |
pepo999 (непознат
) |
Публикувано | 14.11.09 17:59 |
|
Имам магазин който желая да продам - Велико Търново в МОЛ, 18 м2, вътрешен, цена като за един гараж 8500 евро
| |
Тема
|
Re: Продажба на магазин
[re: pepo999]
|
|
Автор |
abettor (адвокат) |
Публикувано | 15.11.09 09:55 |
|
Цената ми звучи напълно приемлива.
Никоя ли АНИ във Велико Търново не прояви интерес към офертата?
| |
Тема
|
[re: abettor]
|
|
Автор |
pepo999 (непознат
) |
Публикувано | 15.11.09 13:53 |
|
миналата година го предлагах на 20 000 и имаше интерес, но не и от агенции - не ги знам как си изкарват парите
| |
|
Може би миналата година агенциите са преценили, че цената е висока и затова не са проявили интерес. Тогава спря ли го от продажба, или не успя да го продадеш?
"""Винаги има поне още една гледна точка... """
| |
|
Не съм го спирал от прадажба. От 100 агенции в града някакъв интерес проявиха 2-3 и то от сорта да го пуснат за предлагане със материали които съм им пратил по имейл, не са ходили на място. А за цената дали е била висока не знам - такъв тип имоти се предлагаха с 50% по висока цена от моята. А и агенциите ако си подбират оферти само за които са сигурни че ще се продадат и то бързо говори зле само за тях.
Редактирано от pepo999 на 15.11.09 14:19.
| |
|
Необяснимо е тогава. Не за агенциите, а защото не си го продал тогава. И сега ли никой не се интересува? Да не би пък да не е на стратегическо място във въпросния МОЛ? Или самият МОЛ да е от тези, които са непосещаеми?
"""Винаги има поне още една гледна точка... """
| |
|
Интерес никакъв - лошото е че половината етаж е празен, чувам че 3-4 са гръмнали кредити от банки и са ги забравили, а иначе МОЛА е в топ центъра на града
| |
Тема
|
[re: pepo999]
|
|
Автор |
pepo999 (непознат
) |
Публикувано | 28.11.09 19:40 |
|
може и бартер за автомобил само да има развитие - дайте идеи и предложения ако ви интересува
| |
|
|
|
|