Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:31 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Недвижими имоти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Какво се оплаквате неблагодaрници?!нови  
Автор Jay Gould (студенокръвен )
Публикувано19.09.09 17:36

Вижте какво казват проучванията и многоумните ни, ерудирани, високо интелигентни журналисти: "Брокерите с най-високи заплати - 1047 лв." -

Редактирано от Jay Gould на 19.09.09 17:55.

Тема Re: Какво се оплаквате неблагодaрници?!нови [re: Jay Gould]  
Автор arrvv (непозната)
Публикувано19.09.09 19:03

само едно уточнение... брокерите не са на заплата, а на процент... така че това е абсолютно не точно... може да минат и месеци без да вземат и 1ст.

Никога не е късно да станеш за смях...

Тема Re: Какво се оплаквате неблагодaрници?!нови [re: arrvv]  
Автор ДъpвeнФилocoф ()
Публикувано19.09.09 20:29

И още две уточнения
1 "средно"
2 Дали пък "заплата"=="месечен доход"?
Съвсем друг въпрос е как са получени тия цифри ... щото там имам възражение.

Тема Re: Какво се оплаквате неблагодaрници?!нови [re: ДъpвeнФилocoф]  
Автор arrvv (непозната)
Публикувано19.09.09 20:43

значи няма как да е месечна заплата.. повярвай...начините на заплащане в НИ са или минимална работна заплата + някакъв мизерен процент или например 30% от комисионната..като процентите варират в зависимост от сделките...като не може да надвишава 50%
например тръгваш с 30% на първата сделка втората става 35 и така до 50%, но условието е тези сделки са в рамките на един месец... аз един единствен път съм стигала до 50%, но това си беше жив късмет.. това при продажбите
при наемите е същото...

Тема Нещо да питамнови [re: arrvv]  
Автор Ha живo (§ 22)
Публикувано19.09.09 22:02

Фискални бонове пускат ли се или комисионките се водят на хвърчащ лист?

Тема Re ейййй е нема отърване от твоите въпросчета...нови [re: Ha живo]  
Автор arrvv (непозната)
Публикувано19.09.09 22:40

ейййййййййй, пак гледаш да ръфаш... нежно и леко ...но ръфаш..
За фискалните бонове май си имаше хора и май счетоводители се казваха... но не съм много сигурна...!!!

, ще питам адвоката... и ще ти кажа... става ????

Тема Re: Re ейййй е нема отърване от твоите въпросчета...нови [re: arrvv]  
Автор Ha живo (§ 22)
Публикувано19.09.09 22:47

Не, бре, никой не питай.
Само кажи дали си виждала да се пускат бончета за комисиона, било във въшия или в ответния офис. Особено пък извън работно време - вечер или в почивни дни, когато счетито почива нейде.

Тема Re: Re ейййй е нема отърване от твоите въпросчета...нови [re: Ha живo]  
Автор arrvv (непозната)
Публикувано19.09.09 22:51

Ако ме питаш дали съм виждала касов бон... разбира се.. всеки ден ми ги набутват в ръцете...

.. нали това беше едно лисче ...дълго... с вътре написано нещо... числа..... Виждала съм как да не съм... ако те интересуват мога да ти ги събирам... да не ги колекционираш????

Тема Re: Re ейййй е нема отърване от твоите въпросчета...нови [re: arrvv]  
Автор Ha живo (§ 22)
Публикувано19.09.09 23:00

Почваш и ти да флудиш :)
Сериозно питам - как заприходявате комисионите? Как обществото и държавата, в частност - НОИ, НАП и сие, узнават и облагат това движение на средства. Само не ми казвай, че това не го знаеш, нали си учила в Търговската!

Редактирано от Ha живo на 19.09.09 23:02.

Тема Re: Re ейййй е нема отърване от твоите въпросчета...нови [re: Ha живo]  
Автор arrvv (непозната)
Публикувано19.09.09 23:12

Почваш и ти да флудиш
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ами тогава да си изтрия мненията ... няма проблем.... и това не е флуид, а просто шеги през празнични дни...
Казваш - трия....
Много добре знам как се заприходяват доходите.. но мисля че нито е мястото нито пък часа да седна да говоря неща, които по принцип не ме интересуват...
Както самите вие казвате за всичко си има хора, които работят в тази сфера и са на ти с материята...
И една подробност.. в събота и неделя не се подписват ПД.. защото няма как да се направят компютърните справки тогава...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.