Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:59 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Недвижими имоти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ей, ама много се дразня....нови  
Автор green_crocodile ()
Публикувано09.04.09 12:57

...както се гледам обяви и - хоп, добра цена и местоположение (примерно Младост), отварям обявата за повече информация и какво да видя вътре -

"Новостроящи се ЛУКСОЗНИ жилищни комплекси от верига селища, в близост до НОВИ ХАН, САМО на 13 км от София и на 500м. от автомагистала Тракия."

И това в поне половината обяви, а указаните квартали са Младост, Дружба, Борово и т.н., все софийски квартали. Е това е е ли супер изнервящо. И това е ден след ден.... Защо обявите не се следят и когато са така противоречиви да се премахват от сайтовете. И без това ми писна от разни други, които заблуждават - лукс ремонт е сменена преди мноооого години дограма (вече пожълтяла) и нови тапети.

А, и номера с изпуснатата нула много го бива....

Редактирано от green_crocodile на 09.04.09 13:04.

Тема Re: ей, ама много се дразня....нови [re: green_crocodile]  
Автор CaнитapМодератор (napalmoff )
Публикувано09.04.09 13:13

Има и още едни такива тарикати, край горна малина. Научих им снимките докато търсех и хич не ги отварях

Редактирано от Caнитap на 09.04.09 13:15.

Автор arrvv (непозната)
Публикувано09.04.09 13:17

Не се дразни...

свиквай , това е част от работата ни... да звъниш на неактуални оферти... или пък с невярна информация... или пък с нередовни документи...

Никога не е късно да станеш за смях...

Тема Re: ей, ама много се дразня....нови [re: arrvv]  
Автор green_crocodile ()
Публикувано09.04.09 13:32

това ви прави лоша услуга....като звънна на две - три фалшиви обяви на дадена агенция и повече няма и да помисля за нея.
По-добре е да не лъжете хората, защото истината излиза наяве, а и си губите клиентите.

Автор arrvv (непозната)
Публикувано09.04.09 13:52

Това на мен ли го казваш? Ами аз всеки ден се сблъсквам с това? питаш ли ме каква нервна система трябва да имам... и не само колегите го правят... собствениците също... Така че просто това е част от работата по намиране на НИ.

Никога не е късно да станеш за смях...

Тема Re: ей, ама много се дразня....нови [re: arrvv]  
Автор green_crocodile ()
Публикувано09.04.09 15:30

абе, то и на вас (брокерите) не ви е лесно. От няколко черни овце излиза име на цялата гилдия. Дано сега да отпаднат некоректните посредници.

Автор нeyдaчниk (член)
Публикувано09.04.09 16:32

И аз се дразня. Особено като ми заобяснява собственик по телефона как наскоро е направил основен ремонт и като отида се оказва, че ремонта е - сменен балатум в кухнята, сменен мокет в хола и стаите и за него жилището е повече от прекрасно. Всичките въпроси, които задаваш имат един единствен конкретен отговор - нивото на хората, които продават, нивото на хората, които се занимават с имоти, въобще нивото като цяло на всички, които срещаш навсякъде.

Автор svestna (понякога)
Публикувано09.04.09 17:17

Интересното настъпва при огледите

... само да те подготвя, да не се дразниш допълнително.

Тема Re: ей, ама много се дразня....нови [re: svestna]  
Автор green_crocodile ()
Публикувано09.04.09 17:31

хехе, и това вече го видях....след ремонт представлява дограма (пожълтяла, но все още с лепенки), стар балатум, замазани с латекс петна от мухъл и построено нещо подобно на барплот (което на нищо не прилича и трябва доста фантазия, за да го видиш като барплот).
В интерес на истината имаше и доста добри ремонти, стилно направени, но пък местоположението не беше добро или цената беше прекалено висока, за това което се предлага.
Ама то е така, за продавачите цената винаги е много ниска, а за купувачите - висока.

Автор svestna (понякога)
Публикувано09.04.09 17:53

Съжалявам, че ще ти разводня темата, ама преди години получавам в офиса "страхотна оферта" за продажба на апартамент в "Лагера", цена висока, собственика твърди, че ремонтът е отличен и при влизане в апартамента ще ни раздаде "тарлъчки", за да не му цапаме! И аз, като брокер, веднага захапвам

- за пръв път ми се случваше чак и тарлъчки да обувам. На всичкото отгоре имам такъв клиент, обработен, готов, точно това жилище чака . Спретвам аз огледа, клиентите ми веднага реагират, щото аз емоционално им обяснявам колко е "страхотно" жилището и аз вече се виждам със сделка. Отиваме на място и ........... да, раздадоха ни въпросните найлонки и добре, че го направиха
....... в хола, на средата, беше изграден барплот от тухли, неизмазан, а вар имаше навсякъде....... и така си стои сигурно от години , боклук, мръсотия..... само това видях от апартамента.... на мен и на клиентите ми това ни беше достатъчно. Още се изчервявам, като се сетя за този случай .......... тогава, толкова се шашнах, че не можах да изляза от този комплекс - на където и да тръгна, все нямаше изход .

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.