|
Тема
|
Как да открия собственика?
|
|
Автор |
KenSen () |
Публикувано | 04.10.07 07:40 |
|
Здравейте. Искам да купя една сграда в моя квартал, но не мога да открия собственика. Сградата е изоставена от няколко години и това прави нещата още по - сложни. Бихте ли ми дали съвет как да постъпя.
блян вихрен понесен
над степ ековита,
ужасната песен
на конски копита!
| |
|
В кой град се случва това?
| |
Тема
|
Re: Как да открия собственика?
[re: KenSen]
|
|
Автор |
Poline (аз) |
Публикувано | 04.10.07 13:52 |
|
Ние издирвахме собственика на парцела който купихме.В село е.Първо отидохме при кмета на селото който след полувинчасово ровене по книжа ни даде имената.Пратиха ни в поземлената комисия където (срещу 10 лева на служителката) ни даде малко информация +ЕГН на собственика.Пак при кмета и той ни даде имената на наследниците.Отново питахме из селото-никой не ги познаваше.Една баба която според съседите има проблем с главата ни каза,че единия живее в малък град и "едно време дядо му ходел до тях с влака защото живеели близо до гарата".Отидохме в града,до гарата и питахме по възрастни хора на улицата дали го познават този човек (наследника).Така го намерихме.За един ден с малко повече разкарания.
Може би в града трябва да отидете в Общината.
Ама си е нож с две остриета защото може да дадете идея на някой служител .
| |
Тема
|
Re: Как да открия собственика?
[re: KenSen]
|
|
Автор |
Alex123 (Търсещ помощ:)) |
Публикувано | 04.10.07 15:36 |
|
Един съвет и от мен:))) Ако е в София (или всяко населено място) данъчна служба на съответният съвет. Малко усмивки, малко бонбони или някой финикийски знак, и можеш да имаш: име, ЕГН, сегашен адрес ако е различен и т.н. Ако не карай през кмета както Полина ти е написала.
Успех
Never say Never
| |
|
|
|
|