Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:26 15.05.26 
Взаимопомощ
   >> Недвижими имоти
*Кратък преглед

Тема Вертикален щранг и съсединови  
Автор www_search (непознат )
Публикувано09.01.07 21:08

Вертикалния щранг на студената вода има шупли и тече при мен. Опасявам, се че ще стане по-голям пробив и наводнение. искам да сменя щранга започвайки от долния апартамент до горния - както се прави. съседите не са съгласни. Неискат да се подпишат върху отказ за ремонт на общи части. как да постъпя? към кои институции да се обърна за съдействие?

Тема Re: Вертикален щранг и съсединови [re: www_search]  
Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано10.01.07 02:40

Изчакай да потече.Нещо повече-пусни един маркуч и през нощта го остави хубаво да тече-така,че да облива тръбата.
Аз моите така ги научих.Като избиеше нещо (сградата е старичка) и всеки вдига рамене и казва "на мен не ми тече".Ми хубаво тогава...ще го направим да потече...:)))

Тема Re: Вертикален щранг и съседи [re: 3ъл_Дyx]  
Автор Penn Koff ()пират()
Публикувано10.01.07 09:02

едно практично решение

ще го имам предвид при необходимост.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.