|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Предложение за модератор!!!
|
|
Автор |
Бpokep () |
Публикувано | 09.03.06 22:13 |
|
Предлагам във форума да има модератор, и както в други клубове да не могат да пишат нерегистрирани.
Моля за вашите мнения. Не бива да позволяваме клуба да бъде опорочаван от хора, нямащи работа и чудещи се къде да стрелят по времето...
| |
Тема
|
Re: Предложение за модератор!!!
[re: Бpokep]
|
|
Автор |
Гинec (Ж) |
Публикувано | 09.03.06 22:20 |
|
Няма нищо лошо тук да пишат нерегистрирани. Хората имат конкретен проблем и се обръщат към клуба еднократно. Откъде накъде да се регистрират специално за случая?
Аз НЕ ще застана зад твоята смахната идея.
| |
Тема
|
[re: Гинec]
|
|
Автор |
Бpokep () |
Публикувано | 09.03.06 22:26 |
|
Предлагам го, защото клуба се напълни с разни ненормалници, дето си правят гаргара с брокерите. Наясно съм, че както има кадърни, така и набедени брокери, но това не значи, че трябва да се гъбаркат с нас и с труда ни...
В клуб "Политика", "България" и прочее не можеш и да си помислиш да пускаш безмслени постинги без да си регистриран... Все пак, това е клуб за недвижими имоти а не за правни консултации...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Karinka (членка) |
Публикувано | 09.03.06 22:27 |
|
ЗА - модератор, щото ми писва някой път от простотии
ПРОТИВ - ограничението да пишат нерегистрирани, Гинес е права - някой има нужда да си сподели проблем, няма нужда само заради това да се регистрира
| |
Тема
|
[re: Karinka]
|
|
Автор |
Бpokep () |
Публикувано | 09.03.06 22:30 |
|
Кари, но когато видимо някой спами с простотии с различни никове, надали ще си го позволи ако се иска регистрация...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Karinka (членка) |
Публикувано | 09.03.06 22:53 |
|
винаги има извратени
мисля, че модератора може да трие и мнения на нерегистрирани потребители, когато те нарушават добрия тон
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивaнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.06 23:27 |
|
Ми не си от кадърните брокери и труда ти не струва. И не е габаркане.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 10.03.06 01:01 |
|
Мисля че този клуб все още няма нужда от това ;)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 10.03.06 01:03 |
|
Имаш 20 мнения, как имаш тогава реална преценка за нещата? Идеята нерегистрирани да не пишат в клуба е недопустима, поне според мен! Не всички са редовни посетители, има такива които просто имат конкретен въпрос и след това не се появяват.
| |
|
Това, че имам малко на брой мнения изобщо не означава, че не съм посещавал форума.:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|