Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:23 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Недвижими имоти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови  
Авторmilen (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 16:48

Привет на всички !
Съвсем скоро започвам строителство. Парцелът е на лице, документите почти. За да затворя къщата до ключ ще се наложи да изтегля около 10 000 Евро кредит. До тук добре, ама май ще имам проблем с тегленето на кредита и той ще е с доказването на доходите (като повечето българи). Имам имот, който мога да ипотекирам, но май това не е достатъчно. Искам да избегна доказване на доходи, данъчни декларации и т.н

Имате ли идея какво може да се направи? Ще бъда благодарен на мнения от ваша страна

Тема Re: Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови [re: milen]  
Автор DarkCat ()
Публикувано15.06.05 16:51

в банка ДСК отпускат до 30 000 лева без обследване на доходи. срокът е 5 години. провери там

Тема Re: Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови [re: DarkCat]  
Публикувано15.06.05 17:29

Сигурно ли е това?

Авторbbbbb (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 20:06

Струва ми се нереално. По принцип всяка банка изисква
доказателства за доходите, независимо от това, че кредитът
е обезпечен с ипотека.
Моля те да ни информираш, след като провериш, защото
за мен лично това е важно, а не се решавам да отида да
питам, защото ще трябва много да мънкам.
Благодаря ти предварително.

Тема Re: Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови [re: bbbbb]  
Публикувано15.06.05 20:16

ОК, ще пиша веднага щом имам някакъв отговор.

Досега открих това:

http://www.dskbank.bg/bg/bg_text_3a.htm
http://www.ubb.bg/bg/bnk%5Fpers/po_credit.htm

Но трябва да се ходи на място

Автор BobyB (ентусиаст)
Публикувано15.06.05 20:54

Можеш да разгледашш възможността да теглиш 2 потребителски кредита по 5 000. Все пак не става дума за особено голяма сума. Дори ми е чудно какво може да се направи с толкова малко . Що се отнася до доходите... някои банки проформа ги гледат но те подпитват за истинските доходи. Дори предлагат заем ако сметнат че си достатъчно надежден. Все пак и те са наясно със ситуацията. Трябва да пообиколиш за да усетиш за какво става дума...

Тема Re: Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови [re: BobyB]  
Публикувано15.06.05 21:48

Става дума за 10 000 Евро. 10 000 лева няма да ме оправят. И естествено ще разчитам на сумата, която имам в момента.

Тема Re: Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови [re: DarkCat]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано16.06.05 09:10

а, отпускат, само дето лихвата е (меко казано) обирджийска - към 12.5-13%

Just a genius

Автордaнчe (Нерегистриран)
Публикувано16.06.05 10:34

В Пощенска банка дават жилищни кредити в евро с лихвен %-5,75 пре първата година и 8,3 през останалите години от погасяването. Ако работиш на трудов договор помоли в счетоводството да ти напишат по-висок нетен доход, но да поставят истинската сума върху която те осигуряват(защото от банката проверяват в НОИ). Няма да имаш проблем. Преди няколко дни получих кредит по този начин. Доходът ми беше честно казано фалшив

Тема Re: Въпрос с повишена трудност! Дайте идея!нови [re: Blake]  
Автор DarkCat ()
Публикувано16.06.05 10:47

наистина лихвата по този вид кредит в ДСК е безумна и срока само 5 години, но като човек е преритал за пари отива и тегли

наши познати изтеглиха такъв заем от ДСК преди 2 месеца, много бързо им минаха документите. ипотекираха си апартамента.

не всеки може да докаже доход - като получаваш 2 хиляди, а фирмата ти дава бележка за 400 си точно до никъде с доказването

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.