|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Защо всички плюят Люлин?
|
|
Автор | Пaнeлkaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.05.05 01:25 |
|
Моля за вашето мнение, избройте недостатъците, по-конкретно за 8, 9 и 10.
Благодаря
| |
Тема
|
Re: Защо всички плюят Люлин?
[re: Пaнeлkaтa]
|
|
Автор | aнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.05.05 04:28 |
|
Добър въпрос.
Това е много добре уреден район,има си всичко-улилища , детски градини, пазари, магазини,ресторанти...Не е по-лош от който и да било друг панален комплекс.
| |
Тема
|
[re: aнa]
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 04.05.05 08:14 |
|
ами дааа, от някой друг панелен комплекс може и да не е по-лош. Ама аз като отида там и направо се депресирам от всичкия този бетон. Бах мааму имам чувството, че ще ме смаже.
После като настане вечер и месецът вземе, че не изгрее - мамма миа. кьорава лампа няма между блоковете да свети. Ама дупки бол. Така че пазете си краката, а даже и кратуните. Освен ако са нечупливи, в което се съмнявам.
А пък междублоковите пространства, че приличат на запустели ниви хич и не го забелязвам. Кво ти пука нали това е добре уреден район, който си има всичко - училища, детски градини, пазари, магазини, ресторанти. Само дето в осем и половина не можах да намеря от къде да си купя хляб.
Е, то тва беше преди седем-осем месеца. Сега може и по домовете да разнасят, знам ли.
Шум в офиса? Слушайте Paul van Dyk
| |
Тема
|
Re: е ,ти па :-)
[re: f(x)dx]
|
|
Автор | aнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.05.05 09:06 |
|
Е, как не можа да намериш хляб? Аз съм живяла в Люлин 3, има си и пазар и магазин за хр.стоки...За бетона си прав-аз затова съм против панелите по принцип...
Грозни са ,където и да се намират- в Младост ,Обеля ,Дружба и пр.
Виж къщата си е друго нещо
| |
Тема
|
ами там цените са надути
|
|
Автор | няkoя (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.05.05 09:25 |
|
за това не го предпочитам!
както казах тука
предпочитам да спестя 1 900 евро и да си купя в хановер!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 04.05.05 10:04 |
|
ми не можах бе. Говоря за осем и половина вечерта и Люлин 7.
Само дето се претрепах в една шахта. много майсторски бяха я замаскирали
Шум в офиса? Слушайте Paul van Dyk
| |
Тема
|
|
|
Автор |
didata (nova) |
Публикувано | 04.05.05 10:08 |
|
люлин 3 е този до пазара нали?
пазара, сергиите, "универмага" - всичко това е като бонус за тълпите преминаващи цигани 24/7
| |
Тема
|
[re: f(x)dx]
|
|
Автор |
didata (nova) |
Публикувано | 04.05.05 10:25 |
|
А пък междублоковите пространства, че приличат на запустели ниви хич и не го забелязвам.
преди седем-осем месеца - като върна назад - не ще да е бил дъждовен период...щото като завали - а в софия обича да си вали - не ми навяват асоцииации за запустели ниви.... такава кал завладява пейзажа, каквато и в столипиново не съм виждала...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
didata (nova) |
Публикувано | 04.05.05 10:37 |
|
едно обобщение на споменатото дотук ако позволите
клаустрофобично, пренаселено, кално, неподдържано, грозно, отблъскващо
но моята топлиста на недостатъците бих наблегнала на:
1. задръствания
2. живущи
по точка едно - ако веднъж сте попаднали в люлинския тунел, думите стават излишни. само ще припомним, че това ще трябва да изживявате всеки ден (отивайки и прибирайки се от работа) освен ако не сте фен на претъпканото с Обеленци метро. плюс метрото богата транспортна мрежа от тролеи и автобуси дава бърз и сравнително лесен достъп до.... Лъвов мост(бонус - женския пазар) и Сточна гара - две изключително ключови дестинации за всеки уважаващ себе си преселник към столицата!
по точка две - за мен хората дават облика на квартала - не се кефя да живея в един квартал с най-ниските социални класи, с цигани, селяци и селски тарикатчета. не се кефя децата ми да ходят на детска градина/училище с такива, не се кефя да ходя на едни и същи заведения с такива....наречете го снобария, нека е така
| |
|
защото от 1- 10 , не знам дали има над 10, са си панелни гета.
вари ги,печи ги, ако ще и лукс панел/това ако някой ми даде определение що е то, ще съм хепи/ да ми подаряват там, тц....
сори за мнението
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|