|
Тема
|
има ли измами на чужденци ??
|
|
Автор | вepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.04.05 19:22 |
|
Имам познат чужденец , който иска да купува в България. Къща , някъде недалече от ски курорт. Къщата може да бъде и в недобро състояние-той ще си я поправи сам, с това се занимава тук . Иска да прекарва ваканциите си там със семеството си. Има и деца.
Каква е вероятноста от измами с недвиживите имоти ? Случва ли се често и как да се предпази от това ? Надуват ли цените като знаят , че купувача е чужденец. С колко приблизително ?Дайте примери ако знаете, моля .
Аз много не съм в течение с имотите в България и не си ходя много често там, нямам и време да му помогна с избора. Ще съм благодарна ако изкажете мнения или дадете съвет с локация. Бюджета му не е особено голям , да добавя .
Всичко добро
| |
Тема
|
Re: има ли измами на чужденци ??
[re: вepa]
|
|
Автор | Пич (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.04.05 19:50 |
|
Ще му отрежат главата просто.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пaлмиpa (лейс) |
Публикувано | 16.04.05 19:53 |
|
хехе, аз съм под тази пара....освен за себе си, но и
посрещам другата седмица двама чужденци, които ще купуват....за да не им режат главата до кръста, не искам да ви описвам какви салтоморталета правя....
да търсят адвокат.....който е читав
| |
Тема
|
|
|
Автор | Eж (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.04.05 16:46 |
|
Е, дори и до добра сделка да стигне, тъкмо да я оправи и веднага циганите ще я извършеят Помисли, как ще се опаза вила, която не с е стопанисва целогодишно, като у нас не може да се опазят дори обитаемите от постоянни цигански кражби... Това е една напаст, която дори Европа няма да ни помогне да се справим.
| |
|
|
|
|