|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Тема
|
Препоръчайте добра агенция за наемане на жилище.
|
|
Автор | Ивo (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.05 18:32 |
|
Здравейте, ще си търся квартира в София. Двустаен, обзаведен апартамент. Но нямам представа коя агенция да избера. Ще съм ви благодарен ако ми препоръчате някоя.
| |
Тема
|
Re: Препоръчайте добра агенция за наемане на жилище.
[re: Ивo]
|
|
Автор | YANASS (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.05 13:37 |
|
Лицензирана Агенция за недвижими имоти "ХЕРА КОНСУЛТ" ООД, гр. София, ул. "Хан Крум" № 49, ет. 3, тел.: (02) 980 50 37, 987 97 37
| |
Тема
|
[re: YANASS]
|
|
Автор | Ивo (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.05 16:07 |
|
Само толкова ли? Впечатления нямаш ли? Съвети? Приемам всякаква информация...
| |
Тема
|
|
|
Автор | YANASS (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.05 16:46 |
|
Офертата ще ти я направят на място. Не съм рекламен агент!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 07.03.05 21:30 |
|
Ми аз съм фен на "Адрес"
Като цяло не обичам агенции
| |
Тема
|
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор |
didata (nova) |
Публикувано | 08.03.05 09:50 |
|
като цяло и не разбираш от такива
АДРЕС са от най-скапаните скапаняци в бранша.
аз няма да препоръчвам ЧдобриЧ агенции защото всеки си има субективен поглед и различни хора са (не)доволни от различни агенции.
но виж, от АДРЕС доволен клиент не бях чувала досега. Ти си фен на работата им или просто са ти симпатични ??!?
| |
Тема
|
[re: didata]
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 08.03.05 18:24 |
|
поне по сделките, по които аз съм работила с тях всичко беше на ниво! Говорих с юриста им, срещнахме се с продавачите, аз понеже вяра нямам никому си направих паралелно справките. Някои документи държах аз да си ги подготвя, така и стана! Въобще доста коректно беше отношението към мен и доверителите ми!
Айде да си спестим квалификации от рода на „като цяло нищо не разбираш”, защото съм убедена, че разбирам много повече от теб, както от право така и от АНИ. Нещо повече, няма да препоръчам АНИ тип „гаражна”, хората с достатъчно пари ходят в няколко агенции, една от които е АДРЕС. Като няма доволни от тях клиенти защо месечната им печалба е над 200 000 Е?Редактирано от Cтpeйнджъp на 08.03.05 18:29.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 09.03.05 08:57 |
|
Като няма доволни от тях клиенти защо месечната им печалба е над 200 000 Е?
и кой после каза че комисионните са малки или в най-лошия случай нормални???
Just a genius
| |
Тема
|
|
|
Автор |
f(x)dx () |
Публикувано | 09.03.05 09:04 |
|
Преди време работих с Кроспойнт. По-точно с брокерката Катя Захариева. Много съм доволен, в смисъл че ходих да гледам само неща, които отговаряха на моите критерии и жената не се пробваше на всяка цена да ми пробута първия срещнат боклук.
По принцип работят само в южните квартали, което може би е проблем. Другата особеност е, че взимат по 3 лева за оглед, които обаче се приспадат от комисионната, ако се стигне до там.
телефон 02/ 950-26-22
за повече информация:
успех
То, не че не мога, ама има ли смисъл, като няма значение
| |
Тема
|
|
|
Автор |
didata (nova) |
Публикувано | 09.03.05 10:45 |
|
първо кой казва че това им е чистата печалба? или тва им е прихода?
при комисион 2000 евро ако продадат 100 имота в цялата страна вадят 200 000. а 100 продажби при 70 офиса е смешно.
още повече че работят само със скъпи имоти - морето, банско, софия център. Т.е. комисионната за 1 сделка е повече от 2000 евро щот продават големи или луксозни апартаменти, търговски, офисни площи, продават на търговски дружества, на чужденци и новобогаташчета.
Да ти кажа ли как продават жилища които не струват 100 000 евро и няма да им падне тлъст комисион? Цитирам служителя: "Ако дойде купувач в офиса и ме попита, ще му предложа вашия апартамент на квато и да е цена. ама разбирате ли че няма търсене, никой не е дошъл." И така от 7 месеца. Няма да видиш имота в обява. Наистина работата им е на ниво.
Парен каша духа, да не ти се случва. И нали знаеш че за да компенсират 1 недоволен клиент като мен трябва 15 Стрейнжъри да ги похвалят за добра работа....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
|
|
|