Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:40 04.07.25 
dir.bg
   >> HTML версия на Лафче
*Кратък преглед

Тема Предложение към админитенови  
Автор kroko5 (непознат )
Публикувано14.06.09 13:05

Мисля, че имам готино предложение към админите на лафчето:

Става дума за един от основните недостатъци - и той е, че когато си админ на стая и дадеш червен картон на някого, все пак му остава начин да дразни хората в стаята.

Може би няма лесен начин да се попречи на човек, който постоянно драпа да влезе в някоя стая и да пречи. Но аз не това предлагам.

Аз например съм готов да ритам такъв момък, колкото се наложи пъти, докато му писне и се откаже. Ако трябва с часове. Правил съм го не веднъж. В края на краищата, нали за тва съм админ на стаята.

Проблемът е, че лафчето дори тая възможност не ми дава. Децата са се научили да се наврат в скрита стая и оттам да пречат на хората в друга - пишат псувни на обща, без да ги има в смисъка на просъстващите. По тоя начин нито можеш да му дадеш картон, нито можеш да го сложиш в игнора...
В резултат хората един по един си тръгват отвратени.

Лесно е да ги разбереш - повечето хора влизат тук за културен и приятен лаф с други на тяхното си ниво, не да четат простотиите на некви подрастващи.

Според мен, ако не оправите поне тва, хората ще си тръгнат един по един отвратени от самото лафче. Аз поне май съм склонен да си тръгна, макар да съм фен на лафчето от години.

Мисля, че поне това е лесно да се оправи - в смисъл, да се направи така, че човек да не може да пише в една стая, освен ако наистина не присъства в нея.

Имам и друго предложение, според мен лесно за реализация:
Може би ще е добра идея да му се забрани да пише в първите 10-15 секунди в стаята, в която е.

Ето защо предлагам това:

Някои деца са толкова упорити, че са склонни да играят дори следната игра: влизат в стая, админа ги изритва, обаче докато той реагира те имат време да копи/пейстнат някаква псувня на обща; после се "самопоканват" в стаята, и историята се повтаря наново...

Мисля, че предложението ми е добро. Нищо чудно тва да спаси лафчето от отмиране.

Освен тва, може да се окаже, че тва е лесно за оправяне.
Ако има проблеми да го оправите, може би е добра идея да позволите на някой друг да го оправи.

Нищо чудно да се намери някой, който да го оправи без пари.
Или някой който е склонен да плати поправката с благотворителна цел или с цел реклама. В края на краищата, в лафчето има и хора с пари, а също и хора със способности...

Тема Re: Предложение към админитенови [re: kroko5]  
Автор плaнkтoн (непознат )
Публикувано14.06.09 17:39

Напълно подкрепям идеята на кроко. Ако има администратори, нека се погрижат. Лека вечер!

Автор Djilda (новак)
Публикувано15.06.09 23:19

Подкрепям и се надявам предложението на kroko5 да се вземе под внимание, при това сериозно.

Доста неща има за доизпипване в лафчето, все свързани с хакерски атаки, които се надявам админите на ДИР.БГ да могат да озаптят, предотвратят.

Дано!

Тема Re: Предложение към админите [re: kroko5]  
Автор Бeзпaмeтнo (полупозната)
Публикувано15.06.09 23:29

Подкрепям кроко5 в усилието да привлече вниманието Ви върху един тегав и неприятен момент - присъствието на вредители и използването на безкрайните пробойни на чат.дир.бг с една единствена цел - да препятстват разговорите между хората, да псуват, да обиждат, да се изживяват като недосегаеми.

Уважаеми дами и господа, независимо от всички уверения от "запознати лица", че не Ви интересува състоянието ни на чат, ни на клубове - апелирам! Обърнете внимание на тези неща, от най-посещавания чат и портал, дир.бг се превръща в пустеещо място. Мен лично ме боли, за Вас очевидно нещата стоят по друг начин. Но ни го дължите - на останалите последни мохикани тук.

Косата ми дзилена, очите ми редки

Тема Апа, аз предлагам ...нови [re: kroko5]  
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано20.06.09 20:47

... да си ебеш пичката мила майчина. Ако имаш трайна невъзможност, може да поканиш и админите да помогнат.

Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано21.06.09 22:57

не се заминавай с глупости кроки, нема кой да ти обърне внимание

Тема Re: Апа, аз предлагам ...нови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор пeтъk (талант)
Публикувано22.06.09 13:17

Джуби:)

Автор пeтъk (талант)
Публикувано22.06.09 13:19

Кой го интересуват тези неща, бе кроко, положение че в момента много по-важно е да се измисли как да се влиза в чата с два ника едновременно и как да се краде чужд ник.
Моля, ако имате идеи и предложения, отбелязвайте тук!

Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано30.06.09 13:16

я сега пак направи обръщение към админите, като толкова се бунтуваш с такива номера, защо точно ти си този който най много ги използва

комплексар си и такъв ше си останеш

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.