Тема
|
Писна миии...
|
|
Автор |
EBA (ПростоЖена) |
Публикувано | 10.09.05 22:11 |
|
да се появява този надпис"Вашият опит събра дърва" когато се опитвам да вляза в лафчето.Какво става?И аз като "тихичко" си искам другарчетата от лафчето.Някой има ли идея къде е проблема?Пишете миии,моля!
|
|
Тема
|
Re: Писна миии...
[re: EBA]
|
|
Автор |
Caлaмaндъp (не изгаря) |
Публикувано | 10.09.05 22:33 |
|
и на мен ми писна .... опитах съветите на Lox, но и те не действат и все същото дръвце виждам и аз ((((
Е няма да се откажа ПЪК!
пак прескочих огъня....
|
|
|
Значи всичко е от настройките на компа ви. Щото аз сега 3-4 дни съм по клубове и има компютри от които не мога да вляза в чата и такива от които влизам. Пичовете твърдят от клуба че всички са настроени еднакво пък....Ми да се чуди човек...и аз не знам какво да кажа освен да не се ядосвате...
Трудното го правя лесно, невъзможното малко ме забавя.
|
|
|
Майкъл, моля не ми пишете на Ви:-)
Приказвали сме, пък и сме се карали из лафчето:-)
Странно ми е , че други успяват през Мозила, Опера и т.н да навестят стаичките ...но за мен все си остава същото проклето надписче @your try logged.thanks.
поживем- увидим ....така поне твърдят по някои страни:-)))
пак прескочих огъня....
|
|
|
Значи както си тук във форума ..кликни на ..тулс..после на интернет опшънс..после на привъси..и ши видиш скала..свали плъзгача най долу и ..ок...и пробвай да влезеш в чата
|
|
|
биг трабълс има явно.... преди още да мина през клуба тук опитах и този вариант ... и на най-долно положение не помага а от интернет-клуба, който е на 20-30 метра от тук влизам без проблеми (((
пак прескочих огъня....
|
|
|
Благодаря, че опита да помогнеш.
Ако трябва ще преинсталирам и ще играя с настройките ... все някога ще се получи:-)
(да си имам оптимизма!)
пак прескочих огъня....
|
|
Тема
|
[re: мaйkъл]
|
|
Автор |
EBA (ПростоЖена) |
Публикувано | 10.09.05 23:16 |
|
Здравей,Майки!Дано си тук още да прочетеш-току що опитах това което си написал ,но пак не става.Не се отказвам,обаче пробвах и от други комп. и пак същото.Днес се обадих на доставчика-проблема бил в Дир-а ми казват.Е,засега само от тук комуникациите.Ти къде си сега?
|
|
Тема
|
[re: Caлaмaндъp]
|
|
Автор |
EBA (ПростоЖена) |
Публикувано | 10.09.05 23:20 |
|
Привет," приятел по съдба".Къде са тия съвети на Lox да опитам и аз.Ако нещо се получи при теб да не забравиш да го споделиш...
|
|
Тема
|
[re: EBA]
|
|
Автор |
мaйkъл (стратег) |
Публикувано | 10.09.05 23:39 |
|
В пловдив съм и продължавам работата по бара тук че го прекъснах заради сезона в Несебър...общо взето напрегнати първи дни
|
|