Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:38 11.08.26 
dir.bg
   >> HTML версия на Лафче
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема неангажиращанови  
Автор 3oмбюл (мангал)
Публикувано07.04.05 16:04

едвали точно този клуб е най-подходящото място за това което смятам да попитам не да споделя и все пак ще си позволя да занимая онези от вас които поради някаква причина ще прочетът тази тема. напоследък в чата се забелязва едно странно и най-вече 'разплакващо'(според самите тях) присъствие на хора които очевидно са знаещи и умеещи в дадена област. в това няма нищо лошо разбира се дори напротив - чудесно е да общуваш с субекти от тяхния ранг и да подхранваш(вече 4-5 години пак според тях) с илюзии чувството им за величие. няма да споделя каква е причината заради която си правя труда да ги рекламирам съвсем безплатно просто защото не намирам за нужно. единственото което искам е да ги помоля(това, разбира се е само мое желание и те може да не се съобразят с него, но...) да ми отговорят на следния въпрос

вие, граждани (така се обръщам към вас, защото не се сещам точно в качеството си на какви се явявате, пък и вие нямате смелост да се представите) освобождавате ли напрежението под душа?!?!?!?!?????????????????????????????????????????????????????

имам молба и към модератора. да не трие въпроса ми, който от своя страна е абсолютно сериозен, докато някой от тези господа(те, разбира се си знаят кои са) не дръзне да ми отговори. благодаря ти предварително.

ху дъ фак ис..................

Тема Re: неангажиращанови [re: 3oмбюл]  
Авторвaлидoл (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 18:43

Темата е супер! Обаче трябва повече конкретност. Всякакви "касти" има в чата и не се разбира, за кои точно става реч?

Тема Мангал...нови [re: 3oмбюл]  
Авторчopaнтe мocтe (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 23:30

...ти си знаеш: оІо.

Тема Re: неангажиращанови [re: вaлидoл]  
Автор MИЛИЦИOHEPA (непознат )
Публикувано07.04.05 23:40

темата е чудесна ,но адресатите и едва ли ще могат да я прочетат,,а и няма да разберат същноста на въпроса..иначе чата е пълен с всякакви хора ..и то по много:)..предлагам ти да се възползваш от опцията игнор спрямо подонби индивиди ,а иначе в чата има и стоиностни хора..но това вече го знаеш предполагам::)..или пък варианта да им отговаряш на самовлюбените думи с същия сарказъм с който си написала темата...ще ги заболи:)стига да схванат де:)иначе бъди усмихната:)

Автор MИЛИЦИOHEPA (непознат )
Публикувано07.04.05 23:52

стига да съм уцелил пола Ви де:)+

Автор mango_touch (утринна роса)
Публикувано08.04.05 11:43

от тва няма изход да ти кажа... а защо не пробваш и ти да се правиш на знаещ и можещ (не винаги действа ама от опит глава не боли) да видиш как ще подейства:)) а може и не само да се правиш на такъф а с малко усилия да станеш:))

майната ви живее ми се:Р

Редактирано от mango_touch на 08.04.05 11:49.

Тема Re: неангажираща [re: mango_touch]  
Авторopravia6t (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 13:45

tuka e palno sas konpleksari,izbiva6ti svoite konpleksi

Автор мaйнaTAМодератор (реалистъ)
Публикувано08.04.05 17:09

akо си мислиш че като си понаучила някой бъгове в лафа и от това се чувстваш по велика , определено грешиш .Аз знам всички бъгове на чата и какво от това !!!Абсолютно нищо , а и в чата влизам с цел забава а не простотии .А такива "велики "ламери съм ги срещал и наживо, и в реала са същите смотаняци , иначе тук им е широко зад клавира

майната им на правилата !!!

Автор aлбeнkaтa (неверница)
Публикувано09.04.05 00:41

и защо трябва да се правиш на знаещ и можещ и за какво ще подейства??- да чета в скритите стаи какво става,бързите,личните...да повдигам изкуствено самочувствието си??-не,мерси не съм такава смотла че да си го изкарвам в чата и да там да се правя на велика...влизам заразвлечение и понякога за комуникиране с определени хора,но заради разни онанистчета почти го избягвам и ползвам други чатове

искаща

Тема Re: неангажиращанови [re: мaйнaTA]  
Автор mango_touch (утринна роса)
Публикувано11.04.05 09:40

abe къф ви е проблема на сички казвам ви напрао сте изпецкали!!!!!! напраоооо и аз вече не разбирам.... казвам да се правиш, вие разбирате "аз се правя" а и как реши кво ми е нивото че почваш и да го коментираш?!!! аа

майната ви живее ми се:Р

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.